Karantén hírek

Életmód › Karantén

Karantén-üvegházas étterem nyílt Amszterdamban

20.05.06 09:28

A vendégek el vannak különítve a többi asztaltól, így nem fenyegeti őket a fertőzés veszélye a járvány idején.

A kormány kiegészítette a május 11-től engedélyezett tevékenységek listáját

20.05.06 08:43

Az ukrán kabinet támogatta a gazdasági minisztérium javaslatát a karantén feltételeinek enyhítéséről 2020. május 11-től. Ezt az ukrán gazdaságfejlesztési, kereskedelmi és mezőgazdasági minisztérium sajtószolgálata jelentette be. A…

Hírösszefoglaló: Ukrajnában mire számíthatunk májusban, a karantén után?

20.05.06 07:41

A Kárpátinfo.net kiemelte azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak május 5-én. Ukrajnában mire számíthatunk májusban, a karantén után? Öt ukrán vendégmunkást tartóztattak le Ausztria és Szlovákia határán, hamis...

A(z) "Karantén" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Szijjártó Péter bejelentette: újabb országba utazhatunk oltási igazolvánnyal

Bármilyen oltással elmehetünk a tengerpartra, karantén és tesztelési kötelezettség nélkül! A megállapodás még ezen a héten életbe fog lépni.

Nagyvilág

Elmosogatott, majd újrahasznált mintavételi eszközökkel buktak le egy reptéren

Egy gyógyszeripari vállalat több alkalmazottját is letartóztatták Indonéziában, miután állítólag használt koronavírus mintavételi eszközöket mostak el és adtak tovább használatra.

Tudomány

Nehéz, de tartalmas évet zárt a fehérvári könyvtár

A járvány ellenére a 2020-as év sem telt eseménytelenül a Vörösmarty Mihály Könyvtár életében. Számos új szolgáltatás létrejött azért, hogy a pandémia alatt is fennmaradjon az olvasók és a könyvtár kapcsolata.

Ország

Botrány a szakszervezetben: testületi jóváhagyás nélkül állt ki Dobrev mellett Kordás László

A Magyar Szakszervezeti Szövetség csütörtöki elnökségi ülésén kérhetik számon a felháborodott tagok a Gyurcsány-kormány egykori államtitkárán, hogy nyíltan a DK jelöltjét biztosította támogatásáról.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló