Karácsonyi vásár hírek

Életmód › Karácsonyi vásár

Valami azért mégis alakul a Vörösmarty téren

20.10.27 06:55

A Covid-világjárvány miatt elmarad az idei Budapesti Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren. A több mint két évtizede működő adventi vásáron többnyire az MKSZ tagjai kínáltak egyedi alkotásokat.

A boltosok üzentek a magyar vásárlóknak

20.10.15 09:50

Berobbant az áruházakban a vásárlók arcába a karácsonyi kínálat október elején, és bár a tömeg elkerülése érdekében érdemes már most vásárolni az ünnepekre, óvatosságra inthet, hogy a szakértő szerint az üzletek év végéig bővítik a kínálatukat.

Gazdálkodás emberi erőforrásokkal

20.10.14 18:16

Kásler miniszter nem érzi úgy, hogy a minisztériuma nevében erőforrásként jellemzett emberekre veszélyt jelentenének a tömött karácsonyi vásárok. Járványhírlevél.

Kiderült: ezért nem lesz idén karácsonyi vásár a Vörösmarty téren

20.10.14 05:29

A járványhelyzetre hivatkozva bejelentették, hogy idén elmarad a Vörösmarty téri adventi vásár. Ugyanakkor a 2020 év legjobb európai karácsonyi vásárának választott Advent Bazilika komoly óvintézkedésekkel készül, akárcsak Európa számos népszerű…

A járvány miatt elmarad a Vörösmarty téri karácsonyi vásár

20.10.12 14:32

A főváros ugyanakkor mindenkit arra fog biztatni, magyar iparművészeti termékeket vásároljanak karácsonyra, ezzel támogatva a járvány miatt nehéz helyzetbe került kézműveseket.

A(z) "Karácsonyi vásár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Bajba jutott gazdák helyett az agrárkamara megyei elnökétől vásárolt krumplit és almát a külügy karácsonyi ajándéknak

Menczer Tamás decemberben még azt mondta, hogy a minisztérium „bajba jutott szabolcsi gazdáktól vásárolt terményeket, olyanoktól, akik a jelenlegi nehéz helyzetben az árut nem tudják eladni”.

Tudomány

Pattanásig feszültek az idegek az olasz fővárosban a lezárások miatt

A konfliktust az okozta, hogy Draghi bejelentése nyomán több üzlet megnyithatott, míg a vendéglátósoknak várniuk kell a megfelelő járványadatokra.

Nagyvilág

Új szert készítenek az oroszok a koronavírus ellen

Új gyógyszert fejlesztett ki Oroszország, amely a koronavírus megelőzésére és gyógyítására is alkalmas. A szer egyelőre tesztelési fázisban van.

Esemény

A Csónakázó-tóhoz került az Erzsébet téri fotópont

Az adventi időszakban az Erzsébet téren felállított Nagykanizsa felirat tegnap új helyszínre költözött. A tó partján korábban álló 3D-s installáció sem tűnt el végleg, a tervek szerint a Balatoni út és a 7-es út kereszteződésénél kap majd…

 

Kategória ajánló