Karácsonyi vásár hírek

Életmód › Karácsonyi vásár

Elmarad az összes karácsonyi vásár is

20.11.10 15:58

A Vörösmarty téri vásár szervezői már korábban döntöttek, hogy idén elmarad a rendezvény. Most mindenhol máshol is.

Furcsa karácsonyi szezonra készülhetnek a boltok

20.11.06 11:33

Az idei karácsonyi szezon előbbre jöhet, mert a vásárlók attól tartanak, hogy a kormány rákényszerül a boltok nyitva tartásának korlátozására. Az idősek idősávja helyett a maszkviselést tartja fontosnak a szakértő.

Karácsonyi vásár helyett jön a Vörösmarty téri utazó láda

20.11.02 17:16

Pár hete derült ki, hogy a COVID-világjárvány miatt elmarad az idei Budapesti Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren. A több mint két évtizede működő adventi vásáron többnyire a Magyar Kézműves Szövetség tagjai kínáltak egyedi alkotásokat a szakmai…

Megtartják a karácsonyi vásárt Újpesten

20.10.29 02:51

Szigorú óvintézkedések mellett megrendezik az adventi vásárt Újpesten.

Lemondták Németország legnagyobb karácsonyi vásárát

20.10.27 12:43

Korábban Berlinben, Düsseldorfban és Kölnben mondtak le teljesen, vagy részben a karácsonyi vásárok rendezéséről, legutóbb pedig Nürnberg városa döntött úgy, hogy lemondja az ünnepi vásárt a koronavírus-fertőzöttek számának növekedése miatt.

A(z) "Karácsonyi vásár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Bajba jutott gazdák helyett az agrárkamara megyei elnökétől vásárolt krumplit és almát a külügy karácsonyi ajándéknak

Menczer Tamás decemberben még azt mondta, hogy a minisztérium „bajba jutott szabolcsi gazdáktól vásárolt terményeket, olyanoktól, akik a jelenlegi nehéz helyzetben az árut nem tudják eladni”.

Tudomány

Fordulat jön a hazai munkaerőpiacon

Gyors felpattanás várható a munkaerőpiacon, a nyitott pozíciók számában hamarosan elérjük a tavalyi első negyedévben látott csúcsot. A munkaerőhiány visszatér, de a járvány jelentős változásokat hozott.

Nagyvilág

Új szert készítenek az oroszok a koronavírus ellen

Új gyógyszert fejlesztett ki Oroszország, amely a koronavírus megelőzésére és gyógyítására is alkalmas. A szer egyelőre tesztelési fázisban van.

Esemény

A Csónakázó-tóhoz került az Erzsébet téri fotópont

Az adventi időszakban az Erzsébet téren felállított Nagykanizsa felirat tegnap új helyszínre költözött. A tó partján korábban álló 3D-s installáció sem tűnt el végleg, a tervek szerint a Balatoni út és a 7-es út kereszteződésénél kap majd…

 

Kategória ajánló