Karácsonyi vásár hírek

Életmód › Karácsonyi vásár

Kreatív karácsonyi vásárt ötöltek ki a bajorok

20.11.30 15:45

Igaz, a hagyományos karácsonyi vásárokról le kell mondani az idén, a bajorok megoldották, hogy más formában, de megvalósuljon az ünnepi forgatag.

Ötletes és egyszerű karácsonyi csomagolások

20.11.30 14:49

Még a legkisebb apróság is jobban mutat a fa alatt, ha kreatív a csomagolása. Különleges, ötletes, mégis egyszerű csomagolási tippek, amiket te is könnyedén elkészíthetsz otthon!

Kézművesek karácsonya: Online térben a vásár

20.11.30 14:22

Online várják az érdeklődőket a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár kiállítói a Kézművesek karácsonya rendezvényen. A kezdeményezésben hat kategóriában csaknem ötven alkotó vesz részt. A fő cél, hogy a kialakult járványhelyzetben a…

Élelmiszert üzletben, ajándékot online vásárolunk idén

20.11.30 13:09

A Tesco megbízásából készült kutatások szerint inkább a karácsonyi programokon tervezünk változtatni, míg az ünnepi készülődésen kevésbé. Tízből heten élelmiszert főleg üzletben fognak vásárolni az ünnepekre, az ajándékok beszerzésében viszont a…

Internetre költözött a Vörösmarty téri olajszagú karácsonyi bódégettó, ott is kéne maradnia örökre

20.11.30 11:52

A járvány miatt idén télen nem burkolózik zsírgőzbe a budapesti Belváros. A netes verzióban nincsenek négyzetméteres fémtálak tele visszataszító ételekkel.

New Yorknak új hőse van: a kültéri hősugárzó

20.11.30 04:10

Egészen mókás hibákat produkál a nemrégiben megjelent Marvel’s Spider-Man: Miles Morales videójáték.

Bárcsak jó hírt hozott volna Müller Cecília

20.11.29 17:19

Az országos tiszti főorvos nagy bejelentéséhez kellett a hirtelen a semmiből felbukkanó 8223 új gyógyult és a döbbenetesen kevés PCR-teszt az új fertőzöttek megtalálására.

A(z) "Karácsonyi vásár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Bajba jutott gazdák helyett az agrárkamara megyei elnökétől vásárolt krumplit és almát a külügy karácsonyi ajándéknak

Menczer Tamás decemberben még azt mondta, hogy a minisztérium „bajba jutott szabolcsi gazdáktól vásárolt terményeket, olyanoktól, akik a jelenlegi nehéz helyzetben az árut nem tudják eladni”.

Tudomány

Fordulat jön a hazai munkaerőpiacon

Gyors felpattanás várható a munkaerőpiacon, a nyitott pozíciók számában hamarosan elérjük a tavalyi első negyedévben látott csúcsot. A munkaerőhiány visszatér, de a járvány jelentős változásokat hozott.

Nagyvilág

Új szert készítenek az oroszok a koronavírus ellen

Új gyógyszert fejlesztett ki Oroszország, amely a koronavírus megelőzésére és gyógyítására is alkalmas. A szer egyelőre tesztelési fázisban van.

Esemény

A Csónakázó-tóhoz került az Erzsébet téri fotópont

Az adventi időszakban az Erzsébet téren felállított Nagykanizsa felirat tegnap új helyszínre költözött. A tó partján korábban álló 3D-s installáció sem tűnt el végleg, a tervek szerint a Balatoni út és a 7-es út kereszteződésénél kap majd…

 

Kategória ajánló