Karácsony Gergely hírek

Politikus › Karácsony Gergely

Hétfőtől kötelező a maszk, kendő vagy sál a BKV-járatokon 6 éves kor felett

20.04.24 17:03

A csütörtöki fővárosi rendelet alapján április 27-étől, hétfőtől kötelező lesz maszkot, illetve arcot eltakaró kendőt vagy sálat viselni a közösségi közlekedés járművein, azaz a BKV járatain is.

Karácsony Gergely: Köszönöm Nektek!

20.04.24 16:34

A budapestiek minden nap bizonyítják, hogy ennek a csodálatos városnak a lakói önmagukért és egymásért is felelős, érző és gondolkodó emberek - írja a főpolgármester.

Karácsony Gergely: Már nem tudunk tovább várni a magyar járványügyi hatóságokra, tömeges tesztelést indítunk Budapesten

20.04.23 16:22

A főpolgármester a Facebook-oldalán arról számolt be csütörtökön, hogy több mint 20 ezer tesztet szereztek be a napokban. Ebből 10 ezer darab közbeszerzéssel a Kelen Kórház Kft.-től vásárolt IgM/IgG típusú teszt, amelyek felhasználása folyamatos az…

A(z) "Karácsony Gergely" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

A fővárosi cégeknél szabadnapot kapnak azok, akik felvették az oltást

Az erről szóló hírt Karácsony Gergely főpolgármester közölte Facebook-oldalán pénteken reggel. A főpolgármester hangsúlyozta, hogy február óta plakátokkal buzdítják a budapestieket arra, regisztráljanak az oltásra. A főváros vezetése a…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Közélet

Újvidéken is köszöntötték a Földet

Minden évben április 22-én emlékezünk meg bolygónkról, ezt a napot ünnepeljük világszerte a Föld napjaként. Az emberi tevékenység káros következményeire hívjuk fel a figyelmet ezen a napon, legalábbis azok, akik…

Tudomány

Az Egészségügyi Minisztérium nem vezet be további karantén korlátozásokat húsvétkor

Az Egészségügyi Minisztérium nem szigorítja a karantén korlátozásokat a húsvétkor, de mindenkit arra kér, hogy tartsa be a járványellenes intézkedéseket, jelentette be Viktor Ljasko, országos tiszti főorvos egy tájékoztatón.

 

Kategória ajánló