Karácsony Gergely hírek

Politikus › Karácsony Gergely

Kitiltják az autósokat a Ligetből és a Hősök teréről

20.07.17 10:02

Hatvan év után kitiltják az autósokat a városligeti Kós Károly sétányról. A döntés érdekessége, hogy azt a kormány és a főváros képviselőiből álló Fővárosi Közfejlesztésének Tanácsának teljes egyetértésben meghozott javaslata alapján…

A V4-ek főpolgármesterei levelet írtak Angela Merkelnek

20.07.16 12:52

Levelet küldtek Angela Merkelnek, a belépő német EU-elnökség kormányfőjének a visegrádi országok fővárosainak főpolgármesterei a klímavédelmi célú, városokra szabott, közvetlen EU-s támogatások ügyében.

Karácsony a kormánypárti EU-s határozatról: Amerre ez az út vezet, ott szegénység és kirekesztettség van

20.07.15 22:01

A főpolgármester egy hosszú elemzésben mondta el a véleményét arról a határozatról, ami lényegében vétójogot adna Orbán Viktor kezébe, hogy megszavazza az Európai Unió hétéves költségvetését.

Karácsony: A mai nap sajnos arról szól, hogy elfogadjuk az elfogadhatatlant

20.07.14 20:55

A mai nap – sajnos – arról szól, hogy elfogadjuk az elfogadhatatlant, hogy az emberi élet múlékony és törékeny - kezdte közösségi oldalán a főpolgármester. Gyekiczki András sokat tett a magyar zsidóságért, hatalmas elhivatottsággal és…

„Isten veled, Gyuri bácsi!” – Karácsony Gergely is ott volt Bálint gazda temetésén

20.07.14 18:10

Ma helyezték örök nyugalomra Bálint György kertészmérnököt, mindenki Bálint gazdáját. A temetésen Karácsony Gergely is megjelent. „Feladatot kapott, hogy a teremtett világnak azt a részét szolgálja, ami előbb volt, mint az ember” – búcsúzott a…

A(z) "Karácsony Gergely" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Hajókázásra hív Karácsony Gergely

A főpolgármester ma arra reagált, hogy a kormány bizonyos szereplői most előszeretettel posztolnak a Lánchíd felújításáról és a Lánchíddal kapcsolatos munkálatokról.

Közélet

Így csökkent egy év alatt a balatoni szabadstrandok száma

Nyolc olyan település van már csak, ahol biztosan ingyenes a fürdőzés. Van önkormányzat, amely nem a belépőtől gazdagodik, rafináltabb ennél.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Tudomány

A Salvini pártja tartotta az első utcai politikai megmozdulást a járvány után

Olaszország gazdasági és politikai újraindulását, valamint a jobboldal egységét hirdette szombaton Rómában a járvány utáni legelső utcai pártdemonstráción Matteo Salvini, a Liga elnöke, aki a magyar válogatott EB-szereplését is…

 

Kategória ajánló