Karácsony Gergely hírek

Politikus › Karácsony Gergely

Újabb húzással folytatják az autósok elleni háborút Budapesten

20.07.23 08:46

Mintha szándékosan akarna dugókat előidézni Budapesten a Karácsony Gergely-féle városvezetés a parkolóhelyek elvételével, a biciklisávokkal, a 30-as táblákkal a Nagykörúton. Most kiderült: az ellenzéki polgármesterek statégiája teljesen tudatos.…

Orbán Viktor győzelméről írnak az európai médiában

20.07.22 10:07

Közben kiderült, hogy dühöt és kommunikációs káoszt okozott a baloldalon a magyar miniszterelnök sikeres brüsszeli tárgyalása.

Banális formai hiba miatt torpan meg a csepeli gerincút kialakítása

20.07.20 19:36

Karácsony Gergelytől kér kárpótlást Csepel polgármestere, miután a Fővárosi Önkormányzat elismerte: egy banális formai hiba miatt utasították el a csepeli gerincút építéséről szóló európai uniós pályázatot.

Karácsonyék kiforgatják Müller Cecília szavait

20.07.18 07:34

Újabb baloldali blöfftől hangos az internet; a témát Karácsony Gergely főpolgármester szolgáltatta.

A(z) "Karácsony Gergely" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Hajókázásra hív Karácsony Gergely

A főpolgármester ma arra reagált, hogy a kormány bizonyos szereplői most előszeretettel posztolnak a Lánchíd felújításáról és a Lánchíddal kapcsolatos munkálatokról.

Közélet

Így csökkent egy év alatt a balatoni szabadstrandok száma

Nyolc olyan település van már csak, ahol biztosan ingyenes a fürdőzés. Van önkormányzat, amely nem a belépőtől gazdagodik, rafináltabb ennél.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Tudomány

A Salvini pártja tartotta az első utcai politikai megmozdulást a járvány után

Olaszország gazdasági és politikai újraindulását, valamint a jobboldal egységét hirdette szombaton Rómában a járvány utáni legelső utcai pártdemonstráción Matteo Salvini, a Liga elnöke, aki a magyar válogatott EB-szereplését is…

 

Kategória ajánló