Karácsony Gergely hírek

Politikus › Karácsony Gergely

Deutsch Tamás megint beleszállt Karácsony Gergelybe

20.05.17 13:25

"Stresszesebb dolog főpolgármesternek lenni, mint a tanszéki demonstrátorok, tanársegédek és adjunktusok tanszéki értekezletén elmélyülten zöld teát szürcsölgetni" - írja Facebook-posztjában a Fidesz EP-képviselője.

Karácsony nem teszi zsebre, amit Fürjes Balázstól kapott

20.05.17 12:31

Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Twitter-oldalán reagált Karácsony Gergely közösségi médiában tett megnyilvánulásaira.

Eszenyi Enikő egyeztetett a Vígszínház nevében Karácsonyékkal

20.05.16 22:43

Online kérdezte a főpolgármester a budapesti színházak vezetőit, a megbeszélésen pedig Eszenyi Enikő is részt vett. Pedig márciusban lemondott.

Karácsony reagált az orbáni lazításra

20.05.16 16:19

Karácson Gergely Facebook bejegyzésben reagált Orbán Viktor mai bejelentésére.

Apáti Bence: Sajtómunkások a lenini úton

20.05.16 14:28

Hadházy Ákos, Szabó Tímea, a ballib orvosi kamara és Karácsony Gergely is átvette az ellenzéki sajtó hazug állítását. Egy emberként követelték a tömeges tesztelést.

Karácsony: „A kormány vagy gyáva, vagy szándékosan bünteti Budapestet”

20.05.16 12:36

A főpolgármester szerint bőven itt lenne az ideje a budapesti korlátozások feloldásának. Úgy véli, a kormány túl sokat harcol az ellenzéki önkormányzatokkal.

Karácsony: az átfertőzöttségi vizsgálat eredménye indokolná a lazításokat

20.05.14 18:55

A főpolgármester nehezményezi, hogy a példátlan felhatalmazással rendelkező kormány eltitkolja a budapesti adatokat, illetve nem mer dönteni az enyhítések ügyében.

A(z) "Karácsony Gergely" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Érvénytelen lehet Karácsony Gergely diplomája, mert nincs nyelvvizsgája

A főpolgármester még tanított is az egyetemen, nyelvtudás nélkül.

Közélet

Építésitörmelék-gyűjtés újra Rákosmentén

Ismét ingyenes építésitörmelék-gyűjtést szervez az önkormányzat Rákosmentén.Június 5-én szombaton, hét helyszínen adhatják le az építési törmeléket (sittet): Rákoscsaba: Pöröly utca; Rákoscsaba-Újtelep: Rácsos…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Tudomány

Megduplázta árbevételét a ShareNow

A járvány ellenére megduplázta árbevételét tavaly a ShareNow autómegosztó vállalat, amely idén is hasonló ütemű bővülésre számít - közölte a cég az MTI-vel.

 

Kategória ajánló