Karácsony Gergely hírek

Politikus › Karácsony Gergely

Karácsony Gergely: Ha beleroskadunk, akkor is megújul a Lánchíd

20.06.06 19:45

Bízik benne, hogy a kormány tartja a szavát és nem épül újabb épület a Ligetben, de ha mégis, akkor kész odaláncolni magát a kivágandó fákhoz, hogy megakadályozzák a munkálatokat.

Karácsony: most már az önkormányzatiság a tét

20.06.06 15:45

„Csúnya lebukás ez. A kormány megcáfolta saját magát. Eddig ugyanis a válsággal, meg a szolidaritásról szóló szólamokkal magyarázták, miért sarcolják minden eddiginél jobban Budapestet és az önkormányzatokat” – írja Facebook-oldalán…

Karácsony elmondta, mi számára az elmúlt 10 év egyik legnagyobb tragédiája

20.06.06 13:25

„Természetet, jogot és emberi életet is elpusztított az a harácsoló hatalmi arrogancia, amely a Kishantosi Vidékfejlesztési Központnak, a hazai biogazdálkodás fellegvárának ellehetetlenítését célozta” – írja…

Többet fizetne be Budapest jövőre a költségvetésbe, mint amennyi támogatást kap a kormánytól

20.06.05 18:25

Jövőre többet fizetne be Budapest a költségvetésbe, mint amennyi támogatást a kormánytól kap. Karácsony Gergely főpolgármester emiatt kemény szavakkal bírálta, és egyebek mellett álságosnak nevezte a kormány politikáját. Orbán Balázs államtitkár…

Karácsony Gergely: Nem fogom engedni, hogy a kormány becsapja a budapestieket

20.06.05 17:37

Harminc éve először állítana elő olyan helyzetet a kormány, hogy nem az állam támogatja a fővárost, hanem Budapest finanszírozza az államot.

A(z) "Karácsony Gergely" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

A főpolgármester hamis kártyái

Az önéletrajzában doktori címet hazudó, kormányfőjelöltségre pályázó Karácsony Gergely elintézné annyival a botrányát, hogy politikusnak szegődött, és befejezte a tanulmányait.

Közélet

Vitorláshajókkal van tele a káptalanfüredi gyermekstrand

Vitorláskikötőt építtethet a baloldali vezetésű józsefvárosi önkormányzat a kerületi gyermekek számára fenntartott strand helyére.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Tudomány

Akár már a nyáron széteshet a Juventus dominanciáját megszakító Inter

A milánói klub tulajdonosát súlyosan érintette a koronavírus-járvány nyomán kialakuló gazdasági káosz, ami az ígéretesen alakuló projektet is veszélybe sodorhatja.

 

Kategória ajánló