Karácsony Gergely hírek

Politikus › Karácsony Gergely

Már a Parlamentben is Karácsony töketlenkedése a téma

20.05.25 09:18

Az idősotthonok fenntartóinak felelősségét firtatta a Parlamentben Dunai Mónika a Fidesz képviselője. Kásler Miklós miniszteri válaszában rámutatott: az ilyen intézményekben élőkről gondoskodás a fentartó felelőssége. Így a megfelelő…

A járvány fekete bélyege élethosszig fog Karácsony homlokán rikítani

20.05.24 18:22

A Pesti úti idősotthon tragédiák sorával végződött botrányai miatt Karácsony Gergely bűnlajstromának hosszát jóindulattal sem lehet a nyúl farkához hasonlítani.

Teljes Budapest le fog állni egy rövid időre

20.05.24 13:34

Arra kérte a budapestieket Karácsony Gergely, hogy a trianoni döntés századik évfordulóján, június 4-én egy előre meghatározott időpontban egy percre álljon meg a főváros.

Karácsony Gergely megmenti a főváros kulturális dolgozóit

20.05.23 19:03

A kormány a minap elvette a közalkalmazotti státuszokat a kulturális szféra dolgozóitól, de Budapesten – 879 munkavállaló esetében – ennek ellenére is megmaradnak a jogok.

Trianon kapcsán is aktulálpolitizál Karácsony Gergely

20.05.23 18:58

Karácsony Gergely főpolgármester arra kérte a budapestieket, hogy a trianoni döntés századik évfordulóján, június 4-én egy percre álljon meg a főváros.

Makaróni

20.05.23 03:31

Fricska. Elkeserítő, amikor Karácsony Gergely visszatérően fölfedezi a makaróniban a lyukat! Ezúttal a 444.hu-n adott óriási interjút, s ezúttal sem tagadta meg önmagát

A(z) "Karácsony Gergely" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Karácsony tudatlansága példátlan

Karácsony Gergely korábban gondolkozott azon, hogy elinduljon az EP-választáson, és Brüsszelben folytassa a karrierjét, de végül elvetette ezt, mivel nem beszélt angolul.

Közélet

Náci orvosi tömeggyilkosságok helyén lesz a CEU új bécsi székhelye

Több mint 8000 embert, köztük gyerekeket gyilkoltak meg azon a helyen, amely a CEU új campusa lesz 2025-től. A bécsi önkormányzat a Steinhof területét ajánlotta fel az egyetem új campusának. A nácik itt hajtották végre a T4-akciót,…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Tudomány

Itt a pánikvásárlás és boltzár hatása: a járvány árnyéka rávetül a vásárlásra

Öt százalékkal csökkent a gazdasági teljesítmény, 58 százalékkal visszaesett a kereskedelmi szálláshelyeken töltött vendégéjszakák száma, valamint 11 százalékkal a járműgyártási volumen, miközben 34 százalékkal több lakás…

 

Kategória ajánló