Karácsony Gergely hírek

Politikus › Karácsony Gergely

Karácsony: Budapest akkor is felújítja a Lánchidat, ha „beleroskad”

20.06.10 22:25

Márpedig lehet, hogy beleroskad, mert a kormány pont annyi pénzt készül elvonni a fővárostól, amiből minden évben fel tudnák újítani újra és újra a Lánchidat – írja a főpolgármester.

Karácsony: Micsoda semmirekellő szívtelenség ez

20.06.10 20:04

Ezt reagálta a főpolgármester arra, hogy a kormányhivatal nem engedi, hogy a Városházán szállásolják el a hajléktalanokat.

Karácsony Gergely: Még 12 milliárdot venne el a fővárostól a kormány

20.06.10 16:10

Karácsony Gergely a Facebookon jelentkezett egy bejegyzéssel mely szerint szerda este "kaptak a budapestiek egy meglepetést a kormánypárti képviselőktől". Azt írja, az idei költségvetéshez tervezett…

Karácsony: a Lánchidat mindenképpen felújítjuk

20.06.10 11:33

A Lánchidat nemzeti kincsnek tekintjük, ezért akkor is fel fogjuk újítani, ha beleroskadunk, mégpedig lehet, hogy beleroskadunk - írta a főpolgármester közösségi oldalán.

Karácsony Gergely kiakadt a kormány közép távon is sarcoló tervein

20.06.08 16:31

Facebook-posztban fakadt ki Karácsony Gergely a kormány közép távú költségvetési tervein, ami több rossz hírt is tartogatott a települések számára.

Csak bólogatni szabad: megjelentek a nemzeti konzultáció kérdései

20.06.08 13:41

A hagyományoknak megfelelően rendkívül sugalmazó kérdések legtöbbje a koronavírusra adott válaszlépésekről szól, de nem maradt ki Soros György és a migráció témája sem.

A(z) "Karácsony Gergely" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Karácsony Budapesten arról beszélt, hogy a kormánnyal nem lehet együttműködni

"Ideje felvenni a kesztyűt" - mármint a kormánnyal, ezt üzente a Diákvárosból bejelentkezve Karácsony Gergely.

Közélet

Siófoki nyitás: a strandokra nem, a Galerius fürdőbe kell a védettségi igazolvány

Hétvégén nyitnak a siófoki fizetőstrandok, pünkösdkor a Galerius fürdő, majd június elején a Kalandpart, és megérkezett az óriáskerék is a Nagystrandra. Védettségi igazolvány a strandokra nem, a Galerius fürdőbe kell, a jegyárak…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Tudomány

A járvány után: mi vár a budapesti bulinegyedre?

Ismét megnyitottak a vendéglátóegységek teraszai és a járvány miatt bevezetett korlátozásokat enyhíti a kormány. Amennyiben európai szinten is hasonló folyamat indul el, számítani lehet arra, hogy a nyár folyamán visszatérnek a…

 

Kategória ajánló