Karácsony Gergely hírek

Politikus › Karácsony Gergely

A kormány segíthet a főváros által lenullázott kerületeken

20.06.19 10:18

Míg a kormánypárti kerületek egyetlen forintot sem kaptak, ahol a Karácsony Gergely él, közel ötmilliárdból épülhetnek utak - írja a Magyar Nemzet.

Parkolópályára rakták Karácsonyék rendeletét

20.06.18 21:13

Önkormányzati törvénybe ütközik Karácsony Gergely főpolgármester november végén elfogadott parkolási rendelete – állapította meg a Kúria.

Budapesti kerületek egy rejtélyes parkolási szoftver csapdájában

20.06.18 18:54

A legtöbb budapesti kerület parkolási rendszere egy magáncég informatikai rendszerén fut, de óriási árkülönbséggel. A 12. kerületben a tízszeresét fizetik annak, mint a szomszédos első kerületben. Zuglóban Karácsony Gergely megpróbált…

Az első negyedórában ingyenessé tenné a parkolást Karácsony Gergely

20.06.18 18:54

Egységes szemléletben készült új parkolási rendszerre van szükség a fővárosban, amely az első negyedórában ingyenes, azt követően pedig sávosan növekvő díjakat tartalmaz a belvárosban - mondta a főpolgármester csütörtökön, a budapesti…

Karácsony Gergely olyan ünnepségbe kötött bele, amibe nem kellett volna

20.06.18 14:13

Budapest főpolgármesterének minden szám szerint igaza van, amikor azt mondja, inkább adjon pénzt a kormány a Lánchídra, mint tűzijátékra. Csakhogy az ország nagyrészét nem a számok érdeklik.

Lánchíd: nyolc hónapos tétlenség

20.06.18 10:38

Karácsony Gergely főpolgármester szembe megy a szakértői vélemények megállapításaival, Facebook-huszárként harcol a kormány ellen, és semmi érdemlegeset nem tesz

A(z) "Karácsony Gergely" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Karácsony Gergely elárulta, szerinte kinek van legtöbb esélye Orbán ellen

Miniszterelnök-jelölti bejelentkezése után a Magyar Hangnak adott először interjút Karácsony Gergely. A teljes beszélgetés a május 21-ei lapban lesz olvasható, de néhány részletet már közzétettek. Ezekből kiderül, hogy…

Közélet

Vitorláshajókkal van tele a káptalanfüredi gyermekstrand

Vitorláskikötőt építtethet a baloldali vezetésű józsefvárosi önkormányzat a kerületi gyermekek számára fenntartott strand helyére.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Tudomány

Akár már a nyáron széteshet a Juventus dominanciáját megszakító Inter

A milánói klub tulajdonosát súlyosan érintette a koronavírus-járvány nyomán kialakuló gazdasági káosz, ami az ígéretesen alakuló projektet is veszélybe sodorhatja.

 

Kategória ajánló