Karácsony Gergely hírek

Politikus › Karácsony Gergely

Karácsony diplomáciai akadémiát hozott létre Budapestnek

20.08.29 15:31

Balázs Péter volt külügyminiszter vezetésével városdiplomáciai akadémiát hozott létre a főváros – írja Karácsony Gergely közösségi oldalán.

Felszállt a füst: kiderült ki lett az MSZP Budapesti elnöke

20.08.29 15:09

Ismételten dr. Molnár Zsoltot választotta elnöknek az MSZP budapesti tisztújító küldöttértekezlete. Nem csoda, hiszen az MSZP budapesti vezetőjének nagy érdemei vannak abban, hogy ma Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere. Tegnap…

Nagyobb esélyt kapnak a betegek a Xviii. kerületben

20.08.28 17:09

A Fővárosi Közgyűlés nagyobb összeget szavazott meg a CT és MR várólisták megszüntetésére. Emiatt a Xviii. kerületben 80 százalékkal több vizsgálatot tudnak elvégezni, mint eddig.

Fürjes: Karácsony hagyjon fel az autósüldözéssel!

20.08.28 07:16

Szüntesse meg az iskolakezdésre a fővárosi sávlezárásokat Karácsony Gergely főpolgármester, valamint „fejezzék be az autósüldözést”! – írta a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára a…

Ujváry András: Egyre több önkormányzat tűzi ki épületére a babazászlót

20.08.26 18:04

Ujváry András, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kommunikációs vezetője volt Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége, Magyarország élőben című műsorunkban.

A(z) "Karácsony Gergely" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Már 2022-ben meg kell kezdeni az elavult dízelautók kitiltását Budapestről

Konkrét céldátumot terjeszt a Fővárosi Közgyűlés elé Karácsony Gergely. A Levegő Munkacsoport szorgalmazza, hogy jövőre kezdjék el a kitiltást.

Közélet

Nyertes pályázatból újítják fel az orosházi utcát

Az orosházi önkormányzat folyamatosan keresi a pályázati lehetőségeket az útfelújításokra is. A pandémia utáni első, júliusi testületi ülésen a város képviselő-testülete arról határozott, pályázik a Téglagyári út felújítására.

Politikus

Mérő László: Egy 58 éves emberre azt mondani, hogy tehetséges, nyílt sértés

Különleges új kötettel jelentkezett a népszerű matematikus-pszichológus Mérő László. A dörzsölt szélkakas rövidebb írások gyűjteménye, amelyek négy nagy téma köré csoportosulnak: a Facebook, a gazdaság, Mérő saját tévedései és…

Tudomány

Vírus vagy puccs végzett a kormánnyal?

Magához ragadta a hatalmat Tunézia elnöke, miután leváltotta a kormányfőt, és 30 napra felfüggesztette a parlament működését, amit sokan puccsnak minősítettek. Kaisz Szaid államfő azért szánta rá magát erre a lépésre…

 

Kategória ajánló