Karácsony Gergely hírek

Politikus › Karácsony Gergely

Baranyi Krisztina helyi népszavazást kezdeményez a Fudan egyetemről

21.04.17 11:43

A IX. kerületi polgármester szerint a ferencvárosiaknak kell dönteni arról, hogy az önkormányzat eladja-e azt a területet, ahová a kormány a kínai egyetemet építtetné.

"Repültünk, Mari", "színészkirálynő volt" - reagálások Törőcsik Mari halálára

21.04.16 13:28

Orbán Viktor és Karácsony Gergely is azonnal billentyűzetet ragadott, ahogy értesült a nemzet színésze haláláról. Vidnyánszky Attila is megszólalt.

Karácsony a kormány részéről freudi elszólásként értelmezi a tömeggyilkos kifejezést

21.04.16 09:55

Budapest főpolgármestere visszaszólt Gulyás Gergelynek, aki szerint az MSZP támogatásával a háta mögött nem kéne a kínai kommunizmusra hivatkoznia.

"Ölelem őket, mindannyiukat​" - Törőcsik Mari megható üzenetet hagyott hátra

21.04.16 09:55

Elhunyt Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, kétszeres Jászai Mari-díjas és háromszoros Kossuth-díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának tagja, a cannes-i filmfesztivál legjobb női alakításért járó díjának birtokosa.

Az LMP Karácsony Gergelyt támogatná miniszterelnök-jelöltként az előválasztáson

21.04.15 22:19

Az LMP már korábban leszögezte, hogy zöld miniszterelnök-jelöltet kívánnak támogatni. Most az a döntés született, hogy nem akarják megosztani a zöld szavazótábort, ezért amennyiben Karácsony Gergely vállalja a jelölti indulást, akkor az LMP őt fogja…

A(z) "Karácsony Gergely" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Összesen tízezer koronavírustesztet osztott szét a főváros a pedagógusok és a diákok szűrésére

Tízezer koronavírus-tesztet osztott szét a főváros a kerületek között a hétfői iskola- és óvodakezdés előtt - közölte Karácsony Gergely főpolgármester vasárnap a Facebook-oldalán.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Közélet

Kezdődhet a Széchenyi fürdő engedély nélkül elbontott kabinjainak helyreállítása

A Széchenyi fürdő műemlék épületében engedély nélkül bontották el az öltözőkabinokat.Budapest Főváros Kormányhivatala kötelezte a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-t, hogy…

Tudomány

Betett a járvány Budapest leglehúzósabb éttermének

A belvárosi Monarchia, korábban Galilei nevet viselő vendéglátóhelyet a külföldi turisták mellett több hazai hírportál is „lebuktatta”.

 

Kategória ajánló