Karácsony hírek

Esemény › Karácsony

Különleges égi jelenség december 21-én kora este

20.12.18 20:40

Ha az időjárás is úgy akarja, különleges égi látványosságnak lehetünk tanúi; a Jupiter és a Szaturnusz szoros együttállását figyelhetjük meg. Ez azért érdekes, mert a csillagászattörténet kutatói között a leginkább elfogadott elmélet a betlehemi csillag…

Beckett rövidek – Online bemutatót tartott a Tomcsa Sándor Színház

20.12.18 11:08

Rendhagyó online bemutatót tartottak Székelyudvarhelyen Beckett rövidek címmel, az előadás Beckett ritkán színre vitt rövid szövegeire épül Zakariás Zalán rendezésében. A teátrum több újdonsággal és programmal is készül decemberben. A Tomcsa…

Debrecenbe érkezett a betlehemi láng

20.12.17 19:19

Debrecen - A történelmi egyházak képviselői és Papp László polgármester közösen fogadták a lángot. Ezzel gyújtják majd meg a negyedik gyertyát a város adventi koszorúján.

Online műsor a betlehemi csillag titkairól

20.12.16 16:38

A betlehemi csillag titkairól sugároz online ismeretterjesztő műsort a Svábhegyi Csillagvizsgáló december 20-án, vasárnap.

Idén szabadtéri a 100 Betlehem kiállítás

20.12.16 10:23

A hagyományos karácsonyi rendezvényre érkezett alkotások a Szent Péter tér oszlopcsarnokában tekinthetők meg.

Ajakon van idén Magyarország legszebb faragott betleheme

20.12.14 07:29

A hétvégén adták át Trella Erik fafaragó mesternek, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Kisvárdai járásban található Ajak városában a Magyarország Legszebb Betleheme pályázaton elnyert díját – írja a szabolcsi hírportál, a szon.hu.

A(z) "Karácsony" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

A rezsicsökkentés hosszú távú mérlege

2010-ben hazánkban volt a legdrágább az áram és a földgáz az EU-ban, tavaly nálunk volt a legalacsonyabb a gázár, és a második legolcsóbb az áram ára.

Tudomány

Jelmezkiállítással nyitott újra a Tolnay Klári Emlékház

A mohorai emlékház az aktuális járványügyi előírások betartása mellett látogatható.

Esemény

KVÍZ: mennyire ismered 1997 filmjeit?

A Titanicot látva te vagy a világ ura? A Men in Black óta kihagy az emlékezetedet? Avagy pontosan tudod, ki az a Rollo Tomasi?

Nagyvilág

Koronavírus: javulás Csehországban

Ezerre csökkent az elmúlt huszonnégy órában a napi új igazolt fertőzések száma Csehországban. Az egy héttel ezelőtti helyzethez viszonyítva ez egyharmados csökkenés.

 

Kategória ajánló