Karácsony hírek

Esemény › Karácsony

Hivatalos: szentestére felfüggesztik a kijárási tilalmat

20.12.21 11:47

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor bejelentette és ismertette azokat a szabályokat, amik a 2020-as karácsonyi időszakra vonatkoznak a koronavírus idején.

A betlehemi csillag ma délután ismét felragyoghat. Nézzük együtt!

20.12.21 10:00

Ha van egy kis szerencsénk délután, akkor újra feltűnik az égen a betlehemi csillag kétezer éves jele, amely az Írás szerint segített elvezetni a három királyokat a kis Jézuska megszületésének helyéhez.

Fonyódé a legszebb betlehem az olvasók szerint

20.12.21 06:44

Fonyód kettős győzelmével zárult az első Sonline betlehem szépségversenyünk. A szakértő zsűri ezt az alkotást ítélte a legszebbnek, de a közönségdíjas is a Balaton-parti város lett.

Ma újralátható a betlehemi csillag - ami azonban más volt

20.12.20 13:27

Nem a Szaturnusz-Jupiter együttállása volt valószínűleg a betlehemi csillag, hanem a fényesebb Vénusz-Jupiteré. De ettől még a ma estivel megegyező jelenségre a 25-. századig nem lesz példa. Illetve 2-3 nap múlva újra látható lesz. 

Élő online bemutatókkal várja a közönséget a Svábhegyi Csillagvizsgáló

20.12.20 08:00

Az interaktív előadásokon szó lesz többek között az univerzum keletkezéséről, az exobolygókról, a Betlehemi csillag titkáról, a nézők a műsor alatt feltehetik a kérdéseiket is.

A(z) "Karácsony" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

A rezsicsökkentés hosszú távú mérlege

2010-ben hazánkban volt a legdrágább az áram és a földgáz az EU-ban, tavaly nálunk volt a legalacsonyabb a gázár, és a második legolcsóbb az áram ára.

Tudomány

Hétfőtől szigorú feltételek mellett újra látogathatók a betegek a komáromi kórházban

Bizonyos megkötésekkel május 17-én feloldják a több hónapja tartó látogatási tilalmat a komáromi Agel-kórházban. A járványhelyzet enyhülése ellenére is be kell majd tartani az egészségügyi tárca által megszabott feltételeket.

Esemény

„Én csak közvetítő vagyok, az Úr űzi ki a gonoszt!”

Él egy ember Magyarországon, aki bármerre is jár a nagyvilágban, csodás gyógyulások és szabadulások jelzik útját. Csak annyit mondunk: ő volt az, aki a néhány hete bemutatott dunaújvárosi anyukából is kiűzte az ördögöt.

Nagyvilág

Zimány Linda megnyitotta az idei bikiniszezont a Balatonon

Túl van mindkét koronavírus elleni oltásán a modell, aki most a Balatonnál pihent. Zimány Linda egy szexi képpel jelentkezett be az oldalán: láthatóan nagyon élvezte a jó időt a múlt hét végén, amit meg is osztott 290 ezres…

 

Kategória ajánló