Karácsony hírek

Esemény › Karácsony

Szakszervezet: Feszültségeket szított a rendőrök félmilliós év végi jutalma

20.01.06 10:13

A Független Rendőr Szakszervezet főtitkára szerint a rendőrök nagy örömmel fogadták a karácsonyi bejelentést, ami alapján bruttó 500 ezer forintot kaptak, de nem felhőtlen ez az öröm.

Hétfőn indul a szokásos fenyőjárat

20.01.06 09:31

Az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. alkalmazottjai hétfőtől folyamatosan szedik össze a kukák mellé kihelyezett tűlevelűeket.

Robban a januári bírságbomba: 50-300 ezret is fizethet az ember, ha nem figyel

20.01.06 08:04

A hagyomány szerint január 6-án, vízkereszt napján bontjuk le a karácsonyfát. Az azonban koránt sem mindegy, hogy szabadulunk meg a leselejtezett fenyőtől. A kellemetlenségek és az esetleges, akár több tízezres-százezres büntetések…

Vízkereszt hagyományában megjelenik a keleti és nyugati örökség is

20.01.05 11:37

Január 6-a vízkereszt ünnepe, amelyben megjelenik a keleti és nyugati hagyomány is - mondta Barna Gábor néprajzkutató az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Minden, amit vízkereszt ünnepéről tudni kell

20.01.04 01:43

A nyugati kereszténységben január 6. vízkereszt, avagy a háromkirályok, másképpen a napkeleti bölcsek ünnepe, a katolikus egyház egyik legfontosabb ünnepe. 

FKF: 190 köbméter hulladékot takarítottak össze a fővárosban

20.01.03 18:43

190 köbméter hulladékot takarítottak össze az Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. munkatársai a fővárosban a szilveszteri ünneplés után.

A(z) "Karácsony" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Talán karácsonykor már vásárolhatunk ugyanúgy: ezért fogja vissza magát mindenki

A kormány költségvetési javaslata szerint a családok költekezése 2020-ban a korábbi szinten marad, nem csökken, 2021-ben pedig ismét növekedne. Van rá esély, de az is lehet, hogy nem. Két dolog biztos: nagyon óvatos a vásárló és a…

Esemény

Sokba kerül a maszkos boltos világ újraindítása

Jönnek a nyitási akciók, mint karácsonykor. Márciustól május közepéig 450-500 milliárd forintot elnyelt a koronavírus. És maszkban egy darabig óvatos marad a vásárló. Március 16-tól az iparcikkes boltok döntő részének

Életmód

Bepörgött az online vásárlás: a futárszolgálatoknál mintha karácsony lenne

A karácsonyi csúcsidőszakot is meghaladta egyes áprilisi napokon a kikézbesített küldemények száma az Express One futárszolgálatnál. A koronavírus okozta járványhelyzet érezhetően felpezsdítette az online…

 

Kategória ajánló