Karácsony hírek

Esemény › Karácsony

15 fokig melegszik az idő

20.12.22 13:41

Délen lesz a legmelegebb. Hőmérsékleti hullámvasúton érezhetjük magunkat a következő napokban, a fordulópont pedig éppen szentestére esik. Akár 10-12 fokkal is melegebb lehet a megszokottnál a hét közepén, majd jelentős lehűlés érkezik.

Falus Ferenc szerint 3-4 hónap alatt lehet oltással elérni a nyájimmunitást

20.12.22 11:50

Szentestére feloldották a kijárási korlátozást, miközben a fertőzöttségi adatok nem javultak jelentősen. Közben december 27-én az összes EU-s tagállamban megérkezik az oltóanyag - Falus Ferenc volt országos tiszti főorvos szerint legalább 3 millió…

Kiborultak az emberek a vatikáni betlehem miatt

20.12.22 10:34

Nagyon megosztóra sikeredett idén. A hagyományostól elrugaszkodó ábrázolásmód sokaknak nem jött be.

Ma eldől, milyen lesz a szenteste!

20.12.21 12:26

Nincsenek, felszabadító erejű, jó híreim. A számok nem romlanak, de ez nem egy nagy vigasz – mondta pénteken Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak adott interjújában. A miniszterelnök hangsúlyozta: van remény arra, hogy 10 fős családi…

Hivatalos: szentestére felfüggesztik a kijárási tilalmat

20.12.21 11:47

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor bejelentette és ismertette azokat a szabályokat, amik a 2020-as karácsonyi időszakra vonatkoznak a koronavírus idején.

A betlehemi csillag ma délután ismét felragyoghat. Nézzük együtt!

20.12.21 10:00

Ha van egy kis szerencsénk délután, akkor újra feltűnik az égen a betlehemi csillag kétezer éves jele, amely az Írás szerint segített elvezetni a három királyokat a kis Jézuska megszületésének helyéhez.

A(z) "Karácsony" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

A rezsicsökkentés hosszú távú mérlege

2010-ben hazánkban volt a legdrágább az áram és a földgáz az EU-ban, tavaly nálunk volt a legalacsonyabb a gázár, és a második legolcsóbb az áram ára.

Tudomány

Lemondott két szlovák politikus, mert megszegték a járványügyi szabályokat

A parlament egyik alelnökét, a parlement szociális bizottságának elnökét és Pozsony megye elnökét egy zárva tartó klubnál fényképezték le, ahol éjszakába nyúlóan tartózkodtak. Azt mondják, munkamegbeszélésük volt, hármójuk közül…

Esemény

Sírva fakadt a lány, amikor meglátta az új frizuráját

Laura Clarke megmutatott a fodrászának egy képet, és azt kérte, pont olyanra vágja az ő haját. A TikTok-felhasználó szerint ami ezútán következett, az maga a hajkatasztrófa. Laura a TikTokon mutatta meg, mekkora különbség lett az…

Ország

Szombattól újra látogatható az Aquincumi Múzeum

Szombattól újra látogatható az Aquincumi Múzeum, az érdeklődőket a római hangulat mellett családi kalandtúrák és romkerti séták is várják.

 

Kategória ajánló