Karácsony hírek

Esemény › Karácsony

Felháborodást keltett, hogy Gulyás Gergely beteg kisgyereknek nevezte Greta Thunberget

19.09.26 12:25

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón azt mondta: Greta Thunberg beteg kisgyerek, akit felhasználnak egyesek. A klímaaktivista Asperger-szindrómás, úgy látszik, ma már nemcsak a kormányoldali…

Visszaszállítják Ahmed H.-t Ciprusra

19.09.26 11:05

Néhány napon belül a terrorizmus alapján elítélt Ahmed H.t vissza fogjuk szállítani Ciprusra – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely.

Bús Balázs: Az volt az ingatlanmutyi, mikor Karácsony elvtársai 2006-ban eladták a Hajógyári szigetet

19.09.25 12:37

Karácsony Gergely egy héten belül másodszor tartott sajtótájékoztatót Óbudán, s folyamatosan valótlan állításokat fogalmazott meg – mondta el Óbuda kormánypárti polgármesterjelöltje.

Teljesen kiürült Zugló kasszája

19.09.24 15:50

Két hete szinte teljesen kiürült Zugló számlája a jegyző által hitelesített dokumentum szerint. A baloldal főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely vezette kerület ugyanakkor azt állítja, két hét alatt közel kétmilliárd forintra nőtt az egyenleg. Úgy tűnik,…

Teljes felújítást kaphat az idősek otthona Vásárhelyen

19.09.24 11:43

Grezsa István polgármesterjelölt szociális programját ismertetve, többek között a szikáncsi óvoda elindítására, újvárosi bölcsőde építésére és időseket segítő hálózat városi kiépítésére tett ígéretet.

Fenyegetik a Fidesz jelöltjeit

19.09.24 09:19

Veréssel fenyegettek meg két kormánypárti képviselőjelöltet, ha elindulnak az önkormányzati választáson, és rendszeresek a rongálások is a városrészben — mondta el Rozgonyi Zoltán fideszes polgármesterjelölt.

A(z) "Karácsony" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Éljen a megbonthatatlan kutya-macska barátság! Mutatom!

Végérvényesen megcáfolta a Vigyél Haza Alapítvány azt a sztereotípiát, hogy a macskák és a kutyák ős-ellenségek! Idén igazán önzetlen, muzikális cicusok siettek az elárvult ebek segítségére. Ebből még akár egy jó kis karácsonyi…

Kultúra és szórakozás

Különleges ajándékot kapott a Református Kollégium Nagykönyvtára

A Hanaui Bibliából 58 példányt tartanak számon, nemrég érkezett egy 59. a Ráday Gyűjteménybe, a 60. pedig a nyírvasvári Belényessy Sándor felajánlása révén jutott a Tiszántúli Református Egyházkerület Nagykönyvtárába.

Életmód

Mastercard: egyre népszerűbbek az élményajándékok Karácsonyra

A Mastercard felmérése szerint a magyarok 8%-a már szeptemberben megkezdi a karácsonyi bevásárlást, novemberben pedig már majdnem minden második felnőtt vásárol az ünnepekre. Ez egyrészt pénzügyi tudatosságból fakad, mert…

Esemény

Elkezdik felszerelni az adventi díszkivilágítást Székesfehérváron

Október 14-én, hétfőn éjszaka kezdi meg a Városgondnokság az adventi díszkivilágítás felszerelését. A munkálatok idején forgalomkorlátozásra kell számítani a Várkörúton, valamint az Oskola utcában.

 

Kategória ajánló