Karácsony hírek

Esemény › Karácsony

Több mint 10 millió forint adományt kapott tavaly a koraszülött részleg

20.01.06 14:04

Félmillió forint gyűlt össze Radics Sándor cimbalomművész Gyógyító dallamok címmel a kecskeméti Nagytemplomban szervezett karácsonyi koncertjén.

Abeer Nehme a Szent Efrém Férfikarral ad ortodox karácsonyi koncertet

20.01.06 13:31

Január 10-én Szombathelyen, január 11-én Budapesten, 12-én pedig Debrecenben ad ortodox karácsonyi koncertet a Szent Efrém Férfikar. A Magyar Örökség és Budapest Márka díjjal kitüntetett Férfikar vendége a csodálatos tehetségű, világhírű libanoni…

Vízkereszt - Jézus Krisztus megjelenésének ünnepe

20.01.06 11:13

A 4. század elejétől kezdődően lett ez a nap liturgikus ünneppé és ennek szokása gyorsan elterjedt előbb keleten, majd nyugaton. A keresztények körében 312 és 325 között kezdett terjedni, mint Jézus Krisztus születésének, keresztségének, a kánai…

Szakszervezet: Feszültségeket szított a rendőrök félmilliós év végi jutalma

20.01.06 10:13

A Független Rendőr Szakszervezet főtitkára szerint a rendőrök nagy örömmel fogadták a karácsonyi bejelentést, ami alapján bruttó 500 ezer forintot kaptak, de nem felhőtlen ez az öröm.

Hétfőn indul a szokásos fenyőjárat

20.01.06 09:31

Az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. alkalmazottjai hétfőtől folyamatosan szedik össze a kukák mellé kihelyezett tűlevelűeket.

Robban a januári bírságbomba: 50-300 ezret is fizethet az ember, ha nem figyel

20.01.06 08:04

A hagyomány szerint január 6-án, vízkereszt napján bontjuk le a karácsonyfát. Az azonban koránt sem mindegy, hogy szabadulunk meg a leselejtezett fenyőtől. A kellemetlenségek és az esetleges, akár több tízezres-százezres büntetések…

Vízkereszt hagyományában megjelenik a keleti és nyugati örökség is

20.01.05 11:37

Január 6-a vízkereszt ünnepe, amelyben megjelenik a keleti és nyugati hagyomány is - mondta Barna Gábor néprajzkutató az M1 aktuális csatornán vasárnap.

A(z) "Karácsony" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Jól gondold meg! A Földet pusztítod azzal, ha visszaküldesz egy online terméket

Egyre többen küldik vissza a cégeknek a nem tetsző karácsonyi ajándékokat vagy egyéb online termékeket.

Esemény

Jól gondold meg! A Földet pusztítod azzal, ha visszaküldesz egy online terméket

Egyre többen küldik vissza a cégeknek a nem tetsző karácsonyi ajándékokat vagy egyéb online termékeket.

Kultúra és szórakozás

Amikre számíthatunk a kínai újév során; érkezik a Lunar New Year Event!

A kínai újév, vagyis a Holdújév alkalmával nem csupán az ázsiai játékosok, hanem mi is részesülünk az ünnepi ajándékokból, illetve részt vehetünk a tematikus eseményeken is. A Blizzard is készült ez alkalomból, és az…

Életmód

Pénzt gyűjtöttek a MOM Park vásárlói

Tavaly decemberben a MOM Park karácsonyi fotózást szervezett. A fotók értékesítéséből összegyűlt 850 000 forintot január 22-én adták át a Kis Lépések Alapítványnak.

 

Kategória ajánló