Karácsony hírek

Esemény › Karácsony

Mesés külföldi ingatlanokban állnak a kispesti közpénzek?

19.10.09 07:09

A hangfelvételek és a lapunk által megszerzett dokumentumok szerint Somogyi László vállalkozónak az Egyesült Államokban, míg Kránitz Krisztiánnak a Földközi-tenger partján, Spanyolországban van ingatlana.

Tarlós Istvánnak egyre egyértelműbbek az esélyei

19.10.07 08:07

A biztosan választók 53 százaléka Tarlós Istvánra, negyven százaléka Karácsony Gergelyre, s immár hét százaléka Puzsér Róbertre szavazna; Berki Krisztiánnak jelenleg nincs azonosítható szavazótábora.

Mr. Negyven Százalék is ott van Karácsony csapata körül

19.10.07 07:21

A kispesti vagyonkezelő igazgatója, Kránitz Krisztián a Magyar Nemzet birtokába került hanganyagok szerint kapzsisága miatt összeveszett szövetségeseivel.

Karácsony szövetségese éhes volt

19.10.06 11:55

A Magyar Nemzet és a Hír TV birtokába jutott hangfelvételekből újabb részleteket közölt a HírTV vasárnap délelőtt. Gajdának csak 3 millió, Kránitznak 12 millió jutott.

Nem céges bulira van szükség, hanem jó munkahelyi közegre - Így tarthatja meg a dolgozóit!

19.10.05 18:31

A stabil munkahely, a jó belső kommunikáció és az elismerés nagyon fontosak a magyar kékgalléros munkavállalók számára - derült ki egy átfogó, közel 1000 fizikai dolgozó megkérdezésével készült kutatásból, ami ugyan nem az agrárium…

Karácsony és Tóth Csaba közösen jelentik fel a zuglói polgármesterjelöltet

19.10.04 23:46

Karácsony Gergely és Tóth Csaba közösen feljelenti Várnai László zuglói polgármesterjelöltet, akinek a Facebook-bejegyzése nyomán a Központi Nyomozó Ügyészség kényszerítés bűntette miatt nyomozást rendelt el a Karácsony…

A(z) "Karácsony" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

I. Zalakarosi Szőlőhegyi Piknik november 8-9. között

Zalakaros újabb gasztronómiai programra invitál 2019. november 8-9. között. A térségben működő pincészetek és szolgáltatók bevonásával négy helyszínen is tematikus Márton napi programokkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt –…

Kultúra és szórakozás

Bálint György szobrot kapott ajándékba

Nem szokványos dolog az, hogy valaki szobrot kap ajándékba. Várdán pedig ez történt.

Életmód

Mastercard: egyre népszerűbbek az élményajándékok Karácsonyra

A Mastercard felmérése szerint a magyarok 8%-a már szeptemberben megkezdi a karácsonyi bevásárlást, novemberben pedig már majdnem minden második felnőtt vásárol az ünnepekre. Ez egyrészt pénzügyi tudatosságból fakad, mert…

Esemény

Elkezdik felszerelni az adventi díszkivilágítást Székesfehérváron

Október 14-én, hétfőn éjszaka kezdi meg a Városgondnokság az adventi díszkivilágítás felszerelését. A munkálatok idején forgalomkorlátozásra kell számítani a Várkörúton, valamint az Oskola utcában.

 

Kategória ajánló