Karácsony hírek

Esemény › Karácsony

Az I. Szőgyéni Maraton résztvevői emlékbélyeget és pólót kaptak

21.05.11 10:40

Befejeződött az I. Szőgyéni Maraton, amelyen virtuális futásra, illetve gyors tempójú gyaloglásra hívták a szervezők mindazokat, akik így járultak hozzá az egészségük megőrzéséhez. A rendezvény szervezője a Szőgyéni Sportegyesület és a 32. számú…

Tizenhárom nyári táborba várják a gyerekeket

21.05.10 15:16

Hódmezővásárhelyen, Makón, Szentesen és Csongrádon is szervez nyári táborokat az általános iskolások számára a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A diákok összesen 46 szakma…

Diákok az oltópontokon – Hiába kimerítő a munka, a járvány vonzóbbá tette az egészségügyi pályát

21.05.10 14:43

Több mint száz elsőssel kezdi meg a következő tanévet a győri Szent-Györgyi Albert Egészségügyi és Szociális Technikum és Szakképző Iskola. Ilyen sokan évek óta nem jelentkeztek, és ebben a járványnak is szerepe lehet.

Belépődíjat vezetnek be a velencei Szent Márk-székesegyházban az épület megmentésére

21.05.10 13:52

Háromeurós belépődíjat vezetnek be a velencei Szent Márk-székesegyházban a turisták számára, hogy ily módon a látogatók is hozzájáruljanak a bazilika megmentéséhez az árvizektől - jelentette be pénteken Francesco Moraglia velencei…

Megújul a Civil Közösségek Háza

21.05.10 13:22

A megújult Civil Közösségek Háza május 10-én nyitja meg kapuit a látogatók előtt, a járványügyi rendelkezések betartása mellett.

A béke témáját dolgozta fel a k2 Színház betlehemes előadása

21.03.08 09:57

A Déryné Program Barangoló alprogramjába bekerült előadástervek közül két produkciót mutattak be 2020-ban, köztük a k2 Színház Béke – betlehemezés egy felvonásban című darabját. A produkció az Ördögkatlan Fesztivállal együttműködve…

Ma ünnepli 27. születésnapját az Újpesten megkéselt hős rendőr

21.03.06 16:14

Folyamatosan javul az Újpesten, szenteste napján megkéselt rendőr állapota. A Bors információi szerint a fiatal járőr egyre erősebb. Ma bizonyára különösen jó lesz a kedve, ugyanis éppen ezen a napon ünnepli 27. születésnapját.

A(z) "Karácsony" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

A rezsicsökkentés hosszú távú mérlege

2010-ben hazánkban volt a legdrágább az áram és a földgáz az EU-ban, tavaly nálunk volt a legalacsonyabb a gázár, és a második legolcsóbb az áram ára.

Tudomány

Akár már a nyáron széteshet a Juventus dominanciáját megszakító Inter

A milánói klub tulajdonosát súlyosan érintette a koronavírus-járvány nyomán kialakuló gazdasági káosz, ami az ígéretesen alakuló projektet is veszélybe sodorhatja.

Esemény

KVÍZ: mennyire ismered 1997 filmjeit?

A Titanicot látva te vagy a világ ura? A Men in Black óta kihagy az emlékezetedet? Avagy pontosan tudod, ki az a Rollo Tomasi?

Nagyvilág

Akár már a nyáron széteshet a Juventus dominanciáját megszakító Inter

A milánói klub tulajdonosát súlyosan érintette a koronavírus-járvány nyomán kialakuló gazdasági káosz, ami az ígéretesen alakuló projektet is veszélybe sodorhatja.

 

Kategória ajánló