Karácsony hírek

Esemény › Karácsony

Idén nem lesz karácsonyi sláger az okostelefon

18.10.15 14:15

A beszállítók szerint idén karácsonykor nem az okostelefonok lesznek a legnépszerűbb ajándékok. Sőt, kisebb lejtőre kerülhetnek az eladások.

Záp ez a tojás? Könny mód, hogy kiderítsd

18.10.12 19:39

Ma van a tojás világnapja. Ünnepelj: törj fel párat, és tölts ki egy kvízt. Utóbbit mi adjuk.

Milyen befektetés kerüljön a karácsonyfa alá?

18.10.11 15:33

Az idei év erősen megnyirbálta a feltörekvő piacokat, a szigorítás irányába mozduló jegybankok pedig szép lassan feljebb tornázzák a kötvényhozamokat. Érdemes tehát kétszer is megnézni, hogyan zárjuk az év végét befektetésünkkel – tanácsolja a K&H…

Már kapható a fenyőfa ízű chips

18.10.11 11:09

„Karácsonyfa ízű” chipset dobott piacra egy brit áruházlánc, ami azért megtévesztő, mert például a karácsonyfadíszek zamatának nyomát se lehet felfedezni benne.

Összeomolhat Európa energia-ellátása, ha újabb szankciók jönnek

18.10.10 16:48

Az orosz energiacégeket érintő esetleges büntető-intézkedések komoly veszélybe sodornák az európai energiaszektort.

Karácsony szerint a kormány gyámság alá helyezte Budapestet

18.10.10 14:51

Sérült a budapesti önkormányzatiság, a kormány támogatása nélkül semmilyen fejlesztést nem fog tudni megvalósítani a főváros – mondta Zugló polgármestere.

Fellélegezhetnek Orbánék, Brüsszel megnyitja a pénzcsapot

18.10.10 11:51

Komoly összegek folyhatnak be az év végéig EU-s támogatásokból, ugyanakkor ezek a pénzek még az előző, 2007-13-as ciklusból származó összegek.

Fejlesztett a Magyar Posta, idén talán időben megérkeznek a karácsonyi ajándékok

18.10.09 15:37

Óránként tízezer csomagot képes kiválogatni a Magyar Posta új berendezése, amelyet a napokban helyeztek üzembe Budapesten. A beruházással már a karácsonyra készülnek.

A(z) "Karácsony" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Szalay Károly: Agyalkodók

Karácsony Gergelyben van valami meggondolatlan hebrencskedés.

Esemény

Zöldcitromos túrótorta

Gyors, egyszerű, mégis különleges tortát kerestem a karácsonyi menühöz. A sok étel, sütemény mellé kellett ez az ízvilág. Már többször is elkészítettem, hisz nem nagy munka. :)

Kultúra és szórakozás

Támogatás az időseknek

Cserna Gábor polgármester kezdeményezésére az önkormányzat az Idősek Világnapja alkalmából az idén is egyösszegű, ötezer forintos támogatással segíti a dunaújvárosi nyugdíjas polgárokat. A polgármester tisztelete jeléül…

Életmód

Ismét Vásárhelyen koncertezik Rákász Gergely

Karácsonyi hangversenyei sokaknak jelentik “A Karácsonyt.” Az orgonista december 3-án kápráztatja el nem mindennapi játékával a közönséget az Ótemplomban.

 

Kategória ajánló