Karácsony hírek

Esemény › Karácsony

Megújul az M44-es szarvasi bekötőútja

21.04.16 18:31

Elkezdődött a Szarvas és Szentes közötti, 4401. jelű út felújítása az M44-es út irányába – adta hírül Dankó Béla országgyűlési képviselő. Részletezte, ennek az útnak két szakaszát is rendbe hozzák a Magyar Falu program keretében.

Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről

21.04.16 09:04

A 150 raktárkoncertre 5 milliárd forint jutott, de kapott támogatást 456 cigányzenész és 110 népzenész is; Szentkirályi Alexandra a Kormányinfón tárta a nyilvánosság elé a legfontosabb számokat, kevéssel a nyitás előtt.

Nem történt rongálás a topolyai kereszten

21.04.15 13:28

(Fotó: mojabackatopola.rs)Nem szándékos rongálásnak, hanem az időjárásnak tudható be, hogy a topolyai Fő téren megsérült a Szent Kereszt.

Várjon Dénes zongoraestje

21.04.15 07:07

A Kossuth-díjas Várjon Dénes szólóestjével folytatódik az MVM Koncertek – A Zongora-sorozat április 20-án a Zeneakadémia Nagytermében.

A(z) "Karácsony" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Kormányszóvivő az iskolanyitásról: „A kormány mindent megtett, hogy minden lehetséges módon vigyázzunk a gyermekeinkre”

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta: a kormány mindent megtett az iskolák biztonságos nyitásáért – írja az Mti.

Ország

A rezsicsökkentés hosszú távú mérlege

2010-ben hazánkban volt a legdrágább az áram és a földgáz az EU-ban, tavaly nálunk volt a legalacsonyabb a gázár, és a második legolcsóbb az áram ára.

Tudomány

A vírus, a járvány és mi

Egy éve már, hogy életünket felforgatta egy láthatatlan ellenség, egy vírus, amely világjárványt okozott. A bezártságot, a családok kapcsolattartási nehézségeit, az emberi kapcsolatok átalakulását, sőt a gazdaság hanyatlását, a…

Esemény

A Csónakázó-tóhoz került az Erzsébet téri fotópont

Az adventi időszakban az Erzsébet téren felállított Nagykanizsa felirat tegnap új helyszínre költözött. A tó partján korábban álló 3D-s installáció sem tűnt el végleg, a tervek szerint a Balatoni út és a 7-es út kereszteződésénél kap majd…

 

Kategória ajánló