Kaposvár hírek

Magyar település › Kaposvár

Egyedi azonosító jel meg meghamisítása miatt nyomoznak a kaposvári rendőrök

Ma 12:43

Egyedi azonosító jel meg meghamisítása miatt nyomoznak a kaposvári rendőrök Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 03., p - 11:21 Összetört autójának rendszámát tette át egy másik kocsira a 21 éves férfi.

Koronavírus - Hangoskönyvek, online-produkciók Debrecenben

Tegnap 17:57

Tétlenkedés helyett közös alkotómunkára, kulturális programokra hívják a karanténba kényszerült embereket Debrecenben a kulturális élet különböző területeinek szereplői.

Nyilvános a következő év tankönyvlistája, újabb hat egyetem alakul át: itt vannak a mai nap hírei

Tegnap 14:30

Kevesebb, mint 24 óra leforgása alatt több mint 50 ezer szavazat érkezett a kérdésre: mi legyen a 2020-as vizsgákkal. Újabb hat egyetem működési és finanszírozási modellváltásáról döntött a kormány, nyilvánosságra hozták a tankönyvlistát. Itt vannak…

Először a munkába járóknak jut a védőfelszerelésből

20.04.01 16:35

Közösségi oldalán tájékoztatta a kaposváriakat Szita Károly polgármester a koronavírus megfékezése érdekében hozott intézkedésekről szerdán. A város továbbra is gondoskodik a rászorulókról – mondta. Egyúttal kérte azokat az ötven év alattiakat,…

Vasban sok településen már nem látogathatók a piacok, vagy korlátozottan működnek

20.03.28 11:08

Az agrárminiszter arra kéri az önkormányzatokat, hogy ne zárják be a piacokat, helyette rugalmasabb nyitvatartást alakítsanak ki.

Halmozza az érmeket a fiatal

20.03.26 21:13

Teszenyi Tamás alpesi sízőként képviselte hazánkat egy szlovákiai nemzetközi rendezvényen, ahonnan két aranyéremmel tért haza. A 16 éves autista fiú a kaposvári Bárczi iskola diákja, sportteljesítményét a somogyaszalói önkormányzat is elismerte,…

Szívecskékkel üzennek az ablakokból a segítőknek

20.03.26 16:39

Egyre több ház ablakában jelennek meg a hála piros szívecskéi. A kényszerű elzártság napjaiban új szolidaritási akció terjed országszerte: a szívek köszönetet közvetítenek mindazoknak, akik ezekben a napokban is értünk dolgoznak.

A(z) "Kaposvár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Összetört autójáról szerelte át a rendszámot egy másikra

Egy kaposvári fiatal férfi rendszámot cserélt autóján, csütörtökön egy rendőri ellenőrzés során bukott le.

Sport

Pádár szerint az orosz röplabda-bajnokságot a járvány ellenére befejezhetik

A napokban jelentették be, hogy már csak zárt kapuk mögött rendeznek összecsapásokat.

Életmód

Tűz volt a Csóka utcában

Tűz volt egy háromemeletes társasház pincehelyiségében péntek délelőtt a Csóka utcában.A tűzhöz a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését…

Közélet

Gyászol a magyar rendőrség

Életének 65. évében, méltósággal viselt betegségben elhunyt Házi István nyugállományú rendőr vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság egykori bűnügyi főigazgatója - közölte pénteken a rendőrség a honlapján.

 

Kategória ajánló