Kaposvár hírek

Magyar település › Kaposvár

Kiváló eredményeket hoztak haza Törökbálintról a kaposvári RG-sek

Tegnap 19:43

Törökbálinton rendezték a ritmikus gimnasztikázók Magyar Kupa versenysorozatának első állomásaként a felnőtt és junior korosztály egyéni és együttes kéziszer csapatok versenyét. A kiemelt I. osztályú versenyen kiválóan szerepeltek a LSC RG SE…

Gondterhelten számolják a napokat a fürdővezetők

Tegnap 18:01

Elégedettek a nyári szezonnal az általunk megkérdezett somogyi fürdőigazgatók. Barcs, Csisztapuszta, Kaposvár és Igal is népszerű volt idén, utóbbit csaknem százezren keresték fel az elmúlt három hónapban.

Kaposvárra látogatott a brit nagykövet

Tegnap 14:31

Kaposvár a brit nagykövetség megkeresésére csatlakozott a Race To Zero környezetvédelmi programhoz.

„Egységben, közösségben, vonzásban” – Elkezdődött az első Kaposvári Egyházmegyei Zsinat

Tegnap 14:31

Szeptember 25-én Varga László megyéspüspök mutatta be a Kaposvári Egyházmegyei Zsinat nyitó szentmiséjét a kaposvári Szent Imre-templomban. A főpásztor hálát adott az eddig megtett útért, az előkészítő munkáért; majd a Szentlélek kiáradását kérve…

Kaposvári Csárdáskirálynő-bemutató Kálmán Imre lányának jelenlétével

21.09.25 20:31

Régen várt bemutatóra volt hivatalos a kaposvári színházat szerető közönség: legendás, örök érvényű és nagy ívű, mások mellett kortárs színházi érvényességgel bíró rendezések után újra látható Kaposváron a Csárdáskirálynő.

Békés megyei aranyak is születtek Kaposváron

21.09.25 11:46

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület szervezésében rendezték meg szeptember 23-án az idei év első pontszerző bajnokságát, a BM OKF Országos Atlétika Bajnokságot.

Megerőltetés nélkül nyerte meg az első meccsét a Diamant

21.09.25 08:47

Lejátszotta első mérkőzését a hazai rendezésű nemzetközi röplabdatornán az Extraliga küzdelmeire készülő 1. MCM-Diamant Kaposvár együttese, mely az MTK Budapest alakulatával csapott össze.

A(z) "Kaposvár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Kiváló eredményeket hoztak haza Törökbálintról a kaposvári RG-sek

Törökbálinton rendezték a ritmikus gimnasztikázók Magyar Kupa versenysorozatának első állomásaként a felnőtt és junior korosztály egyéni és együttes kéziszer csapatok versenyét. A kiemelt I. osztályú versenyen kiválóan…

Sport

Nb Ii.-es futsal mérkőzések

A férfi futsal Nb Ii., Keleti csoport, 3. fordulójának eredményei.

Közélet

Élve találták meg a szeptember elején eltűnt sorozatsztárt

Tanya Fear színésznőt még szeptember 9-én nyilvánították eltűntnek; félő volt, hogy nem kerül elő élve, de szerencsére nem így lett.  A Los Angeles-i rendőrök találtak rá. 

Sport

Sikerült visszavágnia a Haladás VSE-nek

Visszavágott a Haladás VSE a Veszprémnek az idegenben elszenvedett vereségért az NB II-es női röplabda-bajnokság felsőházi rájátszásában.

 

Kategória ajánló