Kamupártok hírek

Közélet › Kamupártok

Kiderült: csalással akart bejutni három párt a parlamentbe 2018-ban!

20.09.17 12:32

Választás rendje elleni bűntett miatt emelt vádat két nő ellen a Fővárosi Főügyészség. A vádlottak három – az országgyűlésen kívüli – párt jelöltjeit segítették törvénytelen módon.

Kamupártokon keresztül több mint százmilliót csalhatott egy házaspár

20.07.06 10:04

Az ügyészség hat év után emelt vádat Seres Mária és férje ellen különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt, mert a kampánycélra kapott állami támogatásból 117 millió forintot eltulajdonítottak, azt nagyrészt magáncéljaikra…

Tizenkilenc kamupárt úszta meg a törvényi elszámoltatást

20.01.04 19:13

Új rekordot állított fel egy választópolgár, akinek az adataival 19 kamupárt élt vissza a 2018-as választásokon. Minden körülmény visszaélésre utal legalábbis, de rendőrség most lezárta a nyomozást – írja az Index. 

Kamupártok után kamuoldalak körül találtuk meg Seres Máriát

19.12.19 13:49

Több klikkvadász híroldal mögött is olyan szervezetekre és cégekre bukkantunk, amelyek a kamupártok ügyében elhíresült Seres Máriához és köréhez köthetők. A szervezetek többek között domain-használóként vannak jelen több weblapnál, a…

A(z) "Kamupártok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Kamupártok aktivistái ellen emelt vádat a Fővárosi Főügyészség

A két nő valahogy hozzájutott a 2014-es választások ajánlóíveinek adataihoz, és nagyüzemi másolásba fogtak az ügyészség szerint.

Politikus

Két új kancellárt nevezett ki Orbán Viktor - Az egyik fideszes alpolgármester volt

Pécs volt fideszes alpolgármestere is kancellár lett Orbán Viktornak köszönhetően, de az orvosi egyetem is kancellárt kapott.

Közélet

Moszkva jegyzékben követeli Navalnij leleteit

Az oroszok masszív dezinformációs kampányról beszélnek a Navalnij-ügy kapcsán. Közben lefoglalták az ellenzéki politikus moszkvai lakását egy bírósági ítéletre hivatkozva.

Közélet

Kerékpárt lopott egy sarkadi férfi, majd másnap eladta

Szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség egy 22 éves, büntetett előéletű sarkadi férfival szemben

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló