Kampány hírek

Közélet › Kampány

Két hét alatt 10 millió forint adomány gyűlt össze

20.11.17 16:54

A Jónak lenni jó! jótékonysági kampány keretein belül, már 10 millió forint gyűlt össze az autisták javára. A 13616-os számon bárki segíthet.

Biden csapatában helyett kapott egy, az afroamerikaiak kárpótlását szorgalmazó jogász

20.11.17 04:46

Joe Biden és alelnökjelöltje, Kamala Harris a választási kampányban elhárította az afroamerikaiak esetleges kárpótlására vonatkozó kérdések megválaszolását.

Fenntartható Ruhakollekciót Mutatott Be Az Lg És A Net-A-Porter

20.11.16 18:55

A #CareForWhatYouWear kampány részeként létrejött új kezdeményezés segít a vásárlóknak a fenntartható gardrób kialakításában.

Eltérően gondolkodnak a száraz novemberről olvasóink

20.11.16 11:16

Arra voltunk kíváncsiak, olvasóink tartják-e a a mértékletes alkoholfogyasztásra ösztönző száraz novembert.

Európa-barát államfője lesz Moldovának

20.11.15 20:33

Maia Sandu volt kormányfő, Európa-barát ellenzéki politikus lesz a Moldovai Köztársaság új államfője, az oroszbarát Igor Dodont váltva a poszton, miután Sandu nagy különbséggel megnyerte az elnökválasztás vasárnap tartott második fordulóját.

Segíteni tér vissza a Kistehén

20.11.14 11:18

A kultikus figura a hétköznapi életben is alkalmazható, konkrét megoldásokra hívja fel a figyelmet az Életigenlő-Bólints rá! kampányban.

A(z) "Kampány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Folytatódik a Látni és látszani kampány Esztergomban is

Az országos program két állomása a megyében Tatabánya és Esztergom. Az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottsága idén is meghirdette

Ország

Pácolt pulykasült – amerikai módra

Egyelőre a Hálaadás nálunk nem ünnep - és reméljük, ez így is marad -, viszont az amerikaiak igencsak értenek a pulykához, úgyhogy most onnan hoztunk nektek egy receptet. Macerás, de a végeredmény mennyei. Karácsonyra…

Közélet

Amerikai elnökválasztás – Biden bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait

Nyitókép: Joe Biden/Facebook   Egy ismerős arc, John Kerry fontos megbízatást kap a megválasztott amerikai elnök új stábjában. A volt külügyminiszter feladata lesz, „hogy teljes munkaidőben küzdjön az…

Nagyvilág

Bár Angliában lejár a zárlat, utána háromfokozatú készenléti rendszert vezetnek be újra

A brit kormány a terveknek megfelelően feloldja a jövő héten a koronavírus-járvány megfékezése végett elrendelt négyheti angliai zárlatot, de az utána életbe lépő háromfokozatú készenléti rendszer alapján Anglia nagy…

 

Kategória ajánló