Kampány hírek

Közélet › Kampány

Egy nap a gyermekek alapvető jogaiért

20.11.20 16:58

Az Unicef Ismerd fel, és tegyél ellene című, gyermekbántalmazás elleni kampányának célja, hogy felhívja a figyelmet: a gyermekek védelme a társadalom közös felelőssége.

Újabb nemzetközi elismerés a magyar szakembereknek

20.11.20 16:58

Komoly nemzetközi verseny díját hozták el hazai reklámszakemberek, egyedüliként a kelet-közép-európai régióból. Vezető cégek magyarországi kampányait értékelték világszinten: az MVM, a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Telekom is bezsebelt pár…

Fogadj örökbe egy növényt! - Növény-örökbefogadási kampányt indított a Füvészkert

20.11.20 15:28

Az ELTE botanikus kertje alapításának 250. évfordulója alkalmából indított kampány célja, hogy a kertet támogatni akaró látogatók a kiemelten közhasznú "Füvészkertért Alapítványnak" juttatott adományaikkal segítsék a Kert működését.

Vajon miért növesztettek bajszot a budapesti villamosok?

20.11.20 09:49

Bajuszos villamosok lepték el Budapestet! A BKK így próbálja felhívni a a férfiak figyelmét a prosztatarák-megelőzésére és a -szűrés fontosságára.

Mi fán terem az erdő?

20.11.20 06:59

Az erdő nem egyszerűen fák sokasága, hanem egy olyan bonyolult ökológiai rendszer, ami nélkül az emberiség nem tudna létezni. Szolgáltatásai nemcsak közvetve, hanem közvetlenül is jelen vannak mindennapjainkban. Az Országos Erdészeti Egyesület az…

Völner: a kormány visszaszorítaná a kampányfinanszírozást érintő visszaéléseket

20.11.18 14:09

A kormány szerint a kampányfinanszírozással kapcsolatos visszaélések visszaszorítása érdekében fontos módosítás, hogy a jövőben az eddigi 27 helyett 50 egyéni jelöltre lenne szükség országos lista állításához az országgyűlési választáson…

A(z) "Kampány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Ruttkay Réka: A mentális egészségért lehet és kell is tenni!

Idén indult el Magyarországon egy új, szemléletformáló kezdeményezés, ami felhívja a figyelmet a mentális egészség fontosságára. A kampány keretében egyre több híresség vállalja fel a fizikai vagy mentális betegségét.

Ország

Új, 12 sebességes, vezeték nélküli Dura-Ace?

A Shimano szabadalmai között 12 sebességes, vezeték nélküli országúti szettre bukkantak. Ez lenne az új Dura-Ace? Az USA-ban bejegyzett szabadalmak között ezúttal a Shimano nevéhez köthető újdonságot találtak, ami valószínűsíthetően…

Közélet

Putyin elárulta, miért nem gratulált még az amerikai elnökválasztás győztesének

Nem hátsó szándékból, egyszerűen megvárja a hivatalos eljárás végét.

Nagyvilág

Koronavírus: szigorít Észtország

Észtországban maszkviselési kötelezettséget és további járványügyi szigorításokat vezettek be hétfőn a koronavírussal fertőzöttek számának szakadatlan emelkedése miatt.

 

Kategória ajánló