Kampány hírek

Közélet › Kampány

Fürdőruhareklámban bukkant fel Elon Musk 73 éves anyukája

Tegnap 14:34

A Summersalt 2021-es kampányában a nők sokszínűségét akarták fókuszba állítani, ezért különböző testalkatú, bőrszínű és korú modelleket kértek fel a márkát népszerűsítő reklámanyag összeállításához.

Elbotlás a rajtkőben: Erős bejelentéssel javítana Karácsony

Tegnap 10:13

Karácsony Gergelynek van miért javítania, a nyelvvizsga-botrányba keveredett politikus beragadt a kampány rajtjánál.

Segíts megrajzolni Magyarország légszennyezettségi térképét!

21.05.14 15:28

A Levegő Munkacsoport és a MetNet meteorológiai szervezet közös kampányának célja, hogy a légszennyezettségi adatok ugyanolyan alapinformációk legyenek, mint a napi hőmérsékletek.

Új eszközök a fogyasztóvédelmi kampányban

21.05.14 12:05

Már elérhető az áprilisi online vállalkozói workshop összes előadása a legnépszerűbb videómegosztó oldalon, amelyekből a legfontosabb fogyasztóvédelmi szabálymódosításokról tájékozódhatnak az érdeklődők.

Üzen a múlt: kortalan klasszikusokkal és a legújabb technológiákkal demonstrálja a Telekom a digitalizáció erejét

21.05.13 17:28

A nemzet nagyjai iránti tiszteletadással, a digitális lehetőségek üzenetével fordul az emberek felé a Telekom. A szolgáltató az elmúlt két évszázad magyar kulturális és tudományos kiválóságainak gondolatait tolmácsolja új kampányában a legújabb…

A(z) "Kampány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Olasz tanulmány: az első oltás beadása után 80%-kal csökken a koronavírus-fertőzöttek száma

A Pfizer-, Moderna- és az AstraZeneca-vakcina első dózisának beadása után öt héttel 80%-kal csökkent a koronavírus-fertőzöttek száma a felnőtt népesség összes korosztályának körében – derült ki egy szombaton közzétett olasz…

Életmód

A közösségi média nagy hatással van az emberek oltási hajlandóságára

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora úgy látja, az egyik legnagyobb hátráltató tényező manapság a magyar lakosság oltási kedvében a közösségi média, ahol oltásra buzdító és oltásellenes hangokat egyaránt lehet találni.

Nagyvilág

Fontos tanácsot kaptak azok, akik favipiravirt szednek

Egy nemrég megjelent tanulmány szerint nem zártható ki, hogy a Covid-19-páciensek kezelésére használt gyógyszer fényérzékenységet okoz.

Közélet

Az orosz titkosszolgálat küldte az amerikai elitegységbe, most 15 év börtön vár rá

Tizenöt év nyolc hónap fegyházbüntetésre ítélték helyi idő szerint pénteken az Egyesült Államokban az amerikai hadsereg "zöldsapkás" különleges alakulatának egy volt tagját, mert Oroszországnak kémkedett - közölte az…

 

Kategória ajánló