Kamat hírek

Gazdaság › Kamat

Nehéz helyzetbe hozhatja a lakáshiteleseket az emelkedő kamat

21.05.19 10:16

A járvány miatt adósvédelmi intézkedésként bevezetett hitelmoratórium majdnem 300 ezer lakáshitelt és 1800 milliárdos összeget érintett.

Erősödik a BUX, zöld tartományban Európa

21.05.18 12:47

Kedvező hangulatban zajlik a kereskedés a pesti börzén. Pozitív tartományban mozognak az európai indexek. 350 forint alatt az euró.

Olcsóbban kaphatunk hitelt, mint a Magyar Állam

21.05.18 10:52

A legolcsóbb 10 éves kamatperiódusú lakáshitel THM értéke 3,03%, míg a 10 éves futamidejű állampapír referenciahozama 3,15%. Vagyis olcsóbban kaphatunk hitelt, mint az állam!

Az MNB nekiment az inflációnak, és egy kicsit a kormánynak is

21.05.17 11:13

Fordulatot jelent a magyar monetáris politikában, hogy a jegybank alelnöke bejelentette, júniusban kamatemelést terveznek. Ezek szerint az MNB-ben mást gondolnak a gazdaság helyzetéről, mint a Pénzügyminisztériumban.

Olyat tennének Matolcsy Györgyék, amit még soha

21.05.17 11:01

Az infláció megugrását és tartóssá válását annyira kockázatosnak ítélik meg a Magyar Nemzeti Bankban (MNB), hogy a jegybanki alapkamat emelésétől sem riadnának vissza. Erre Matolcsy György 2013 márciusa óta tartó elnöki periódusában egyszer…

Alacsonyabb az érdeklődés a vártnál az uniós mentőcsomag iránt

21.05.17 08:41

Az ING legújabb elemezéséből kiderült, közel sem akkora az érdeklődés az Európai Unió helyreállítási alapja által rendelkezésre bocsátott összegekre, mint arra számítani lehetett.

Megint a kispénzűek húzzák a rövidebbet: ilyen feltételekkel kaphatnak már csak hitelt

21.05.12 16:46

Jelenleg kedvező a lakáshitelek kamata, azonban ez az állapot már nem tart sokáig. Szakértők szerint csak idő kérdése, hogy a bankok növekvői költségeiket áthárítsák a hiteligénylőkre. Sőt, ez a folyamat talán már meg is kezdődött, hiszen mutatkoznak…

Az alacsonyabb jövedelműek már érzékelhetik a lakáshitelek drágulását

21.05.12 12:04

A Bankmonitor szakértői már többször jelezték, hogy amennyiben nem változik a piaci környezet, akkor a lakáshitelek kamata emelkedni fog. A drágulás azonban fokozatosan jöhet, a kamatemelkedés nagysága nem lesz drasztikus. A Bankmonitor szakértői…

Gyűjts kamatokat a Dogecoin-on a Gemini tőzsdével

21.05.11 06:41

A Gemini kriptovaluta tőzsde elindított egy olyan szolgáltatást, mely lehetővé teszi, hogy a befektetők évi 2,25%-os kamatot keressenek a Dogecoinjaikkal. A Dogecoin az egyik legjobban hypeolt kriptovaluta lett az elmúlt időszakban. Két véglet van, van aki vagy…

Csökkenő árbevétel mellett nőtt a Waberer’s profitja

21.05.08 13:19

Waberer's International Nyrt. 2021. első negyedévében 142,3 millió euró árbevételt ért el, ami 18,1 százalékos csökkenés az előző év azonos időszakához képest, míg a kamatfizetés, adózás és amortizáció előtti nyereség (EBIDTA) 7,9 százalékkal 16,6…

A(z) "Kamat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Új helyzetbe kerülnek a lakáshitelesek - Elképzelhető, hogy a kamatok emelkednek a következő időszakban

A járvány miatt adósvédelmi intézkedésként bevezetett hitelmoratórium majdnem 300 ezer lakáshitelt és 1800 milliárdos összeget érintett.

Gazdaság

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. kötelező vételi ajánlatot tesz a CIG részvényeire

Benyújtották a Magyar Nemzeti Bankhoz felügyeleti jóváhagyásra a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. kötelező nyilvános vételi ajánlatát a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. részvényeire - közölte a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.…

Gazdaság

Kilenc hónapja nem történt ilyen a dollárral

Kéthavi csúcsra erősödött és közel kilenc hónapja a legjobb hetét zárhatja pénteken a dollár az amerikai jegybank meglepetést okozó szigorúbb hangnemének köszönhetően.

Gazdaság

Államtitkár: Nem politikai, tisztán szakmai döntést hozott a kormány az EU-s hitel kapcsán

Ágostházy Szabolcs, a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára szerint csak azért, mert egy hitel elérhető számunkra, még nem feltétlenül kell igénybe venni.

 

Kategória ajánló