Kamat hírek

Gazdaság › Kamat

Nem változik az alapkamat

Ma 14:11

Nem változtatott a jegybanki alapkamat 0,90 százalékos szintjén és a kamatfolyosón sem a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa keddi, kamatdöntő ülésén.

Megvan az MNB kamatdöntése

Ma 14:10

Alapkamatát 0,9 százalékon hagyta, ami azt jelenti, hogy immár napra pontosan négy éve változatlan az irányadó ráta. Persze nem is ez volt az érdekes, hiszen módosításra ezúttal sem lehetett számítani. Inkább a Monetáris Tanács…

Ön szerint is történelmiek Kásler miniszter úr érdemei? Most szavazzon!

20.05.22 15:22

Orbán Viktor szerint a járványhelyzet kezelésében „Kásler miniszter úr érdemei történelmiek”. Ön egyetért a miniszterelnök állításával? A szavazás eredményét 17:55-től ismertetjük A nap híre című műsorunkban.

Megtörténhet, hogy egy végig fix lakáshitel kamatai mégis emelkedjenek?

20.05.21 11:55

Egy futamidő végéig fix kamatozású lakáshitel kamatát a bank egyoldalúan nem változtathatja meg. Ennek a biztonságnak persze ára van, az ilyen kölcsönök jellemzően drágábbak, mint azok, melyek kamata a futamidő alatt módosulhat. De…

Tartósan alacsony kamat, rengeteg munkanélküli - mi vár Amerikára?

20.05.19 20:16

Az amerikai jegybank elnöke szerint mindaddig folyamatosan nulla körüli szinten marad a kamat, amíg nem bizonyosodnak meg arról, hogy a gazdaság a növekedés útjára lépett és tartósan csökkenni kezd a munkanélküliség.

Ellenszavazat nélkül döntött a monetáris tanács az alapkamat tartásáról

20.05.13 14:58

Az Mnb mandátuma a jelenlegi rendkívüli makrogazdasági környezetben is az árstabilitás elérése és fenntartása, a pénzügyi stabilitás megőrzése, valamint a kormány gazdaságpolitikájának támogatása.

Figyelmeztet az MNB: kellemetlen változás jöhet rengeteg magyar lakáshitelesnél

20.05.11 06:52

Idén január végén lezárult a bankok tájékoztatása a fogyasztóknak a változó kamatozású jelzáloghitelek kamatkockázatáról. A pénzügyi intézmények - az MNB egy ajánlását teljesítve - mintegy 109 ezer fogyasztónak küldtek levelet arról, hogy a…

Agresszívak lettek a kétes befektetéseket kínáló internetes szolgáltatók

20.05.08 20:04

A vírusveszély miatt otthonról online dolgozó több munkavállaló és az alacsony betéti kamatok miatt aktívabbá válhatnak az engedély nélküli internetes befektetési - sokszor piramisjátékot folytató - szolgáltatók.

Bilincsben az istvándi uzsorás

20.05.08 16:28

Mások szorult anyagi helyzetét kihasználva nyújtott aránytalan mértékű kölcsönöket a férfi.

A(z) "Kamat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

MNB: nem változott az alapkamat

Nem változtatott a jegybanki alapkamat 0,90 százalékos szintje. Nem változtatott a jegybanki alapkamat 0,90 százalékos szintjén és a kamatfolyosón sem a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa keddi, kamatdöntő ülésén....

Gazdaság

Jelasity Radován: Magyarországnak most jó esélye van jól teljesíteni

A bankszövetségi-elnök szerint a szektor elemi érdeke, hogy maximálisan támogassa ügyfeleit, az MNB-t és a kormányt

Gazdaság

A lengyel jegybank is lépett a járvány miatt

A lengyel jegybank monetáris tanácsa szerdán 50 bázisponttal 0,50 százalékra csökkentette az alapkamatot. Szakértők azzal számoltak, hogy kamat 1 százalékon marad.

Gazdaság

Gazdaságélénkítő intézkedések Kínában

Gazdaságélénkítő intézkedéseket helyezett kilátásba a kínai jegybank.

 

Kategória ajánló