Kalocsa hírek

Magyar település › Kalocsa

Így lehet beíratni a gyereket a kerületi bölcsődékbe

20.04.07 07:07

A járványügyi helyzetre való tekintettel megváltozott a bölcsődei jelentkezés menete is - írja az önkormányzat."A XV. kerület Egyesített Bölcsődék a 2020/2021-es nevelési évre elektronikus úton fogadja a jelentkezéseket.A itt elérhető elérhető jelentkezési…

Országos első helyezést ért el a kalocsai Kenyeres Szilárd

20.04.03 14:52

A Kalocsai Szent István Gimnázium tanulója, Kenyeres Szilárd nyerte az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyt (OKTV) történelemből, a 11. osztályosok kategóriájában.

Bajban a kalocsai kutyamenhely

20.03.30 18:32

Dupla teltház felett van a létszám a kalocsai kutyamenhelyen, és még csak most jön a tavasz. Közben elfogytak a munkáskezek.

Személyautó égett Karancsalján

20.03.24 00:01

Teljes terjedelmében égett egy személyautó Karancsalján, az Óvoda utcában. A helyszínre a kalocsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugár segítségével eloltották a lángokat. Az egység az utómunkálatokat végzi a helyszínen.

Árokba csúszott egy nyerges vontató az 51-es főúton

20.03.23 23:01

Lesodródott az úttestről és árokba csúszott egy nyerges vontató az 51-es főúton, Bátya és Fajsz között. Műszaki mentés céljából a kalocsai hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. A munkálatok idején az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell…

Véres családi dráma Bátyán - Egy az újszülött osztályon, egy az intenzíven, a harmadik meg az előzetesét várja

20.03.23 19:16

Az ügy pikantériája, hogy a család igazából örömünnepet ülhetett volna, mert az őrizetbe vett szurkáló lánya aznap szült a kalocsai kórházban. Egy ilyen eseményről hallva ki gondolná, hogy újdonsült nagypapa és újsütetű apuka véres leszámolásba kezd…

Árokba borult egy autó az 51-esen Dunapatajnál

20.03.22 23:31

Oldalával az árokba borult egy gépkocsi az 51-es főút 109-es kilométerszelvényénél, Dunapataj és Kalocsa között. A járműben csak a vezetője utazott. A kalocsai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

Nagy területen égett a nádas Homokmégynél

20.03.21 15:42

Több helyszínen, összesen körülbelül tíz hektáron kapott lángra a nádas Homokmégy és Drágszél térségében. A kalocsai és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók vízsugarakkal és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

Elkezdődhet Kalocsa nyugati elkerülőjének tervezése

20.03.20 08:54

A beruházás keretében az 51-es számú főút is megújul közel 20 kilométeren, valamint egy Sükösdöt és Érsekcsanádot elkerülő főút is épül.

A(z) "Kalocsa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Elektronikusan és postai úton lehet beiratkozni az óvodákba

Az országosan elrendelt veszélyhelyzet miatt idén egyedi eljárási szabályok szerint lehet beiratkozni a 2020–2021-es nevelési évre a kalocsai óvodákba – közölte a polgármesteri hivatal.

Magyar település

Jól vizsgázott a Paks II. Zrt. új informatikai rendszere

Robusztus, hibatűrő, redundáns, képes a jelenlegi és középtávú igények maradéktalan kiszolgálására– így jellemezte a Paks II. Zrt. új, saját informatikai szolgáltatás- és eszközrendszerét Szentgyörgyi Zsolt, a kiépítést végző…

Közélet

Rendőrkézen a négy garázda férfi

Rendőrkézen a négy garázda férfi Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 09., cs - 11:29 A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Magyar település

Húsvét után útjavítások indulnak Kecskemét belvárosában

A Kecskeméti Városüzemeltetési Kft. és a Bácsvíz Zrt. április 14-én kezdi meg a Gáspár András körúton a csatornaakna-fedlapok és az útburkolat javítását, a belső forgalmi sávban.

 

Kategória ajánló