Kajak-kenu hírek

Sport › Kajak-kenu

Edzésversenyekkel kezdik

20.05.19 23:04

A járványügyi korlátok enyhítése után szinte mindenütt munkába álltak a kajak-kenu szakosztályok is. Ugyan a bajnokságokra még egy jó darabig várni kell, de a szövetség a jövő héten már úgynevezett edzésversenyt tart, hogy a hiányzó olimpiai kvótákra…

A Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub kezdi „visszafoglalni” a vizet…

20.05.19 20:16

A kajak-­kenu sportágban valamilyen szinten speciálisabb volt az utóbbi hónapok forgatókönyve, amelyet a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klubnál igyekeztek is kihasználni.

Szegeden lesz az olimpiai pótkvalifikációs verseny kajak-kenuban

20.05.18 20:08

A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) 2021-es versenynaptárában megerősítette, hogy jövőre Szegeden lesz az európai olimpiai pótkvalifikációs viadal.

Tóth Dávid már nyitott egy új szerelemre

20.05.15 12:28

A világbajnok kajakozó életének egyik legnagyobb álma az, hogy boldogságban éljen a szerelmével és a gyermekeivel.

Továbbra is nagy a motivációja Kammerer Zoltánnak

20.05.08 17:44

Várja a május végén kezdődő "edzésversenyeket" és hatodik olimpiáján is szeretne elindulni a háromszoros ötkarikás aranyérmes kajakos Kammerer Zoltán, aki az elmúlt hetekben is folyamatosan tréningezett.

Kajak-kenu: május végétől edzésversenyek lesznek Szolnokon

20.05.07 10:59

Május 26-án kezdődik, és a szövetség tervei szerint nyár végéig is eltart majd az edzésversenyek időszaka a magyar kajak-kenusok számára. Hüttner Csaba szövetségi kapitány úgy véli, a motiváció fenntartása mellett a tesztelésre is remek lehetőséget…

Kammerer: Ha jó állnak a csillagok, Párizst is vállalom

20.05.07 10:46

Edzőversenyekkel tarja fenn a kajak-kenu-válogatott tagjainak harci kedvét Hüttner Csaba szövetségi kapitány. A veterán Kammerer Zoltánnak azonban az olimpiai kvótáért vívandó csata az igazi motiváció.

A(z) "Kajak-kenu" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Sport

Gyula Tv Híradó 2020. 08. 13.

Témák: – Másfél hónap alatt közel ezren vettek részt a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft új, garantált programjain. Gyula Természetesen elnevezéssel hét aktív kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a városba érkezők számára,…

Sport

Kozák Danuta hóemberépítéssel edzett

Az ötszörös olimpiai bajnok kajakos arra kéri az embereket, maradjanak otthon.

 

Kategória ajánló