Kajak-kenu hírek

Sport › Kajak-kenu

SUP-vb: csapatversenyt is rendeznek majd Balatonfüreden

21.03.10 15:50

Új számként csapatversenyt is rendeznek majd Balatonfüreden a június 18-20-án sorra kerülő SUP-világbajnokságon – jelentette be a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF).

Elhunyt Gurovits József olimpiai bronzérmes kajakozó

21.03.05 11:20

Hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Gurovits József kajakozó - tájékoztatta a helsinki olimpia bronzérmesének felesége a Magyar Olimpiai Bizottságot (MOB).

Portugáliában edzőtáborozik a szolnoki Bodonyi Dóra

21.02.26 18:52

Hétfőtől hat hétig Portugáliában edzőtáborozik Bodonyi Dóra ötszörös világ- és háromszoros Európa-bajnok kajakozó.

Kajak-kenu: Portugáliában edzőtáborozik Bodonyi Dóra

21.02.26 18:51

Hétfőtől hat hétig Portugáliában edzőtáborozik Bodonyi Dóra ötszörös világ- és háromszoros Európa-bajnok kajakozó – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Jól megrágták Kapás Boglárkáék, hogy jó ötlet-e most Dél-Afrikában edzőtáborozni

21.02.26 07:28

Szinte buborékban készül Dél-Afrikában magyar úszók egy kisebb csoportja - tudta meg az InfoRádió. A válogatott versenyzők többsége a március végi magyar bajnokság után kapja meg a koronavírus elleni védőoltást.

Ezért akart hazajönni az Exatlon kiesője

21.02.22 14:46

Szendy Lilla tizenkétszeres magyar bajnok kajakozó hagyta ott az Exatlont. A fiatal lány szájából elhangzott, hogy haza akar jönni, most elárulta, mi volt ennek az oka.

A(z) "Kajak-kenu" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Már 57 ország nevezett a májusi, szegedi kajak-kenu versenyre

A nevezési határidő vége előtt egy hónappal már 57 ország és több mint 1000 résztvevő jelezte, hogy ott lesz a szegedi kajak-kenu európai pótkvalifikációs versenyen és felnőtt világkupán, amelyre május 12. és 16. között kerül sor.

Sport

Tokió 2020: nincs napirenden az olimpia törlése Tokió szerint

A japán főváros kormányzója, Koike Juriko szerint a tokiói olimpia olyannyira reménykeltő lesz az emberiség számára, mint amilyen az 1920-as, antwerpeni játékok volt az első világháború és a spanyolnátha után. Eközben az olimpia…

Magyar település

Szegedi találmánnyal védenék az orvvadászoktól az afrikai elefántokat

A lövésdetektorokat már korábban is Innovációs Díjjal tüntették ki.

Megye

Játszóteret kaptak az Éva utcaiak Hódmezővásárhelyen

Csaknem 5 millió forintból újult meg az Éva utcai játszótér. Számos elemet kellett kicserélni, mert balesetveszélyessé váltak.

 

Kategória ajánló