Kajak-kenu hírek

Sport › Kajak-kenu

Ellopták a fejfát Wichmann Tamás sírjáról

20.05.20 13:53

A februárban elhunyt legendás kenus fia nem tesz feljelentést, de várja, hogy az elkövető visszategye a keresztet a helyére.

Elütöttek a zebrán egy válogatott kajakost

20.05.20 07:21

Egy kiadós kocogást követően a zebrán akart átfutni Gál Péter, háromszoros olimpiai bajnok kajakos Kammererr Zoltán párja, amikor a külső sávban haladó kocsi ugyan elengedte, de a belsőben haladó elcsapta. Még szerencse, hogy csak 40…

Edzésversenyekkel kezdik

20.05.19 23:04

A járványügyi korlátok enyhítése után szinte mindenütt munkába álltak a kajak-kenu szakosztályok is. Ugyan a bajnokságokra még egy jó darabig várni kell, de a szövetség a jövő héten már úgynevezett edzésversenyt tart, hogy a hiányzó olimpiai kvótákra…

A Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub kezdi „visszafoglalni” a vizet…

20.05.19 20:16

A kajak-­kenu sportágban valamilyen szinten speciálisabb volt az utóbbi hónapok forgatókönyve, amelyet a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klubnál igyekeztek is kihasználni.

Tóth Dávid már nyitott egy új szerelemre

20.05.15 12:28

A világbajnok kajakozó életének egyik legnagyobb álma az, hogy boldogságban éljen a szerelmével és a gyermekeivel.

A(z) "Kajak-kenu" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Már 57 ország nevezett a májusi, szegedi kajak-kenu versenyre

A nevezési határidő vége előtt egy hónappal már 57 ország és több mint 1000 résztvevő jelezte, hogy ott lesz a szegedi kajak-kenu európai pótkvalifikációs versenyen és felnőtt világkupán, amelyre május 12. és 16. között kerül sor.

Sport

Vezető japán politikus: habozás nélkül le kell mondani az olimpa rendezésről

Az olimpia törléséről beszélt egy vezető japán politikus.

Magyar település

A Szegedi Tudományegyetem hallgatói is kiállnak egyetemük autonómiájáért

A szegeder.hu tudósított a Veritas Virtus Libertas (VVL) szegedi akciójáról, a csoport tagjai ugyanis óriási krétarajzot hagytak a Szegedi Tudományegyetem rektori hivatala előtt pénteken délelőtt – írja a magyarnarancs.hu. „Három…

Megye

Játszóteret kaptak az Éva utcaiak Hódmezővásárhelyen

Csaknem 5 millió forintból újult meg az Éva utcai játszótér. Számos elemet kellett kicserélni, mert balesetveszélyessé váltak.

 

Kategória ajánló