Kajak-kenu hírek

Sport › Kajak-kenu

Gólyahír: a karantén alatt született meg az olimpiai bajnok kenus, Vajda Attila kislánya – A sportoló elárulta, milyen apának lenni

20.05.26 10:57

Élvezi az apaszerepet Vajda Attila (37)! Peking olimpiai bajnok kenusának, aki a 2008-as játékokon C1 1000 méteren diadalmaskodott, március 27-én, tehát a karantén ideje alatt született meg a kislánya, Hanga Véda.

Kajak-kenu: jól teljesített az ifiválogatott az első felmérőjén

20.05.24 18:13

A kajak-kenu utánpótlás-válogatott szövetségi kapitánya, Makrai Csaba szombaton a teljes ifjúsági keretet meghívta Szolnokra, ahol két óra alatt kétszer teljesítették a versenyzők az 5000 métert egyesben, időre.

Csipes Tamara nem szívesen indulna a világbajnokságon

20.05.23 19:22

Az olimpiai bajnok kajakos, Csipes Tamara elárulta, nehezen éli meg a mostani, versenymentes időszakot, és az augusztus végére tervezett országos bajnokságon szívesen indulna. A nem olimpiai számok világbajnokságán – amelyet szeptember…

Valaki ellopta a keresztet Wichmann Tamás sírjáról

20.05.20 13:53

A hosszan tartó, súlyos betegség után februárban elhunyt Wichmann Tamás fia, Ákos írta meg a Facebookon, hogy valaki ellopta az édesapja sírkeresztjét.

Elütöttek a zebrán egy válogatott kajakost

20.05.20 07:21

Egy kiadós kocogást követően a zebrán akart átfutni Gál Péter, háromszoros olimpiai bajnok kajakos Kammererr Zoltán párja, amikor a külső sávban haladó kocsi ugyan elengedte, de a belsőben haladó elcsapta. Még szerencse, hogy csak 40…

Edzésversenyekkel kezdik

20.05.19 23:04

A járványügyi korlátok enyhítése után szinte mindenütt munkába álltak a kajak-kenu szakosztályok is. Ugyan a bajnokságokra még egy jó darabig várni kell, de a szövetség a jövő héten már úgynevezett edzésversenyt tart, hogy a hiányzó olimpiai kvótákra…

A Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub kezdi „visszafoglalni” a vizet…

20.05.19 20:16

A kajak-­kenu sportágban valamilyen szinten speciálisabb volt az utóbbi hónapok forgatókönyve, amelyet a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klubnál igyekeztek is kihasználni.

Szegeden lesz az olimpiai pótkvalifikációs verseny kajak-kenuban

20.05.18 20:08

A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) 2021-es versenynaptárában megerősítette, hogy jövőre Szegeden lesz az európai olimpiai pótkvalifikációs viadal.

A(z) "Kajak-kenu" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Kucsera Gábor erősebb, mint a Viszkis és az Exatlon sztárja együtt

Nyugodt, megfontolt és nagyon erős – így lehet jellemezni Kucsera Gábort, akinek a képességeit a Farm Vip jétékosai kivétel nélkül elismerik. De vajon mit gondol magáról a világbajnok kajakos?

Sport

Kiderült, hogy lesz-e kihívója Thomas Bachnak a NOB elnöki posztjára

A 66 éves német sportvezető 2013 óta vezeti a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot.

Magyar település

Zebrán gázoltak halálra egy nénit Szegeden

Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki még májusban Szegeden halálra gázolt egy, a zebrán szabályosan átkelő idős nőt.

Ország

A japán cégek adózás előtti negyedéves profitja jelentősen csökkent

A japán vállalatok adózás előtti profitja már a hatodik egymást követő negyedévben csökkent éves összevetésben az idei harmadik negyedévben.

 

Kategória ajánló