Június hónap hírek

Esemény › Június hónap

Utcára szólította az olaszokat Matteo Salvini

20.05.16 07:14

A június 2-i megmozdulás az óvintézkedések betartásával, teljes biztonságban zajlik majd.

Kódolatlan hetek a MinDig Tv nézőinek

20.05.15 14:55

Ingyenesen érhető el május 17. és május 30. között a Film+, május 18. és május 31. között a VIASAT6, május 18. és június 1. között pedig a TV2 Comedy csatorna.

Operatív törzs: a magyarországi járványgörbe stabil

20.05.15 13:46

A mai tájékoztatón részt vett Novák Katalin államtitkár, aki elmondta, hogy a napközis nyári táboroka szervezését meg lehet kezdeni. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője, aki a mai tájékozatón szintén részt…

Szlávik: Június elejére lecsenghet a járvány itthon

20.05.15 10:59

Ugyanakkor a fertőzés nyáron is megmaradhat a mérsékelt égövön, és csak kevés fertőzött szervezete termelt ellenanyagot.

A(z) "Június hónap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Elmosogatott, majd újrahasznált mintavételi eszközökkel buktak le egy reptéren

Egy gyógyszeripari vállalat több alkalmazottját is letartóztatták Indonéziában, miután állítólag használt koronavírus mintavételi eszközöket mostak el és adtak tovább használatra.

Tudomány

Nehéz, de tartalmas évet zárt a fehérvári könyvtár

A járvány ellenére a 2020-as év sem telt eseménytelenül a Vörösmarty Mihály Könyvtár életében. Számos új szolgáltatás létrejött azért, hogy a pandémia alatt is fennmaradjon az olvasók és a könyvtár kapcsolata.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Közélet

A NER eredetileg őt szemelte ki elődjének: száz éve alakult meg Bethlen István kormánya

Kádár János mellett minden bizonnyal Bethlen István a huszadik századi magyar történelem legmeghatározóbb politikusa. Bár jó pár intézkedése ellentmondásos, a Trianon utáni Magyarország politikai és gazdasági…

 

Kategória ajánló