Juan Guaidó hírek

Politikus › Juan Guaidó

Szlovákia elfogadta Juan Guaidót Venezuela ideiglenes elnökének

20.07.01 19:43

Szlovákia szerdán elfogadta Juan Guaidót a Venezuelai Bolivári Köztársaság ideiglenes elnökének. Erről Ivan Korčok külügyminiszter tájékoztatott a szerdai kormányülés után.

Az utcán járt a körözött venezuelai ellenzéki vezető

20.06.07 10:28

Juan Guaidó, a venezuelai parlament és az ellenzék körözött vezetője a nyílt utcán járt valahol az országban, és üdvözölte az embereket.

Kiderült, hol „rejtőzködik” Juan Guaidó

20.06.05 13:07

Juan Guaidó Franciaország caracasi nagykövetségén tartózkodik – közölte Jorge Arreaza venezuelai külügyminiszter, három nappal azután, hogy Nicolás Maduro elnök utalást tett arra: Guaidó egy diplomáciai képviseleten „rejtőzködhet”.

Politikai szándékok befolyásolják a járvány kezelését Latin-Amerikában

20.04.24 07:43

Juan Guaidó venezuelai ellenzéki vezető szerint a venezuelai hatóságok tizenhét orvost és újságírót tartóztattak le amiatt, hogy őszintén akarták tájékoztatni a lakosságot a járvánnyal kapcsolatos helyzetről.

Olyan nagy a baj Venezuelában, hogy már titkos tárgyalásokat folytatnak az ellenfelek

20.04.21 21:07

Titokban puhatolózó tárgyalásokba kezdtek egymással Nicolás Maduro venezuelai szocialista elnök és legfőbb riválisa, Juan Guaidó ellenzéki vezető hívei -  jelentette kedden a Reuters hírügynökség a két fél neve elhallgatását kérő forrásaira…

Bírósági tiltás ellenére utazott külföldre az elnök, de hazatért

20.02.13 06:01

Hazaérkezett kedden háromhetes külföldi körútjáról Juan Guaidó venezuelai ellenzéki vezető, aki a legfelsőbb bíróság kiutazási tilalmával dacolva járt külföldön, felkeresett számos országot, amely elismerte őt a latin-amerikai ország ideiglenes elnökének.

Összefogást és retorziókat sürgetett Guaidó

20.02.02 12:04

A korábbi szankciók mellett újabb büntetőintézkedések bevezetését sürgette a venezuelai elnökkel szemben Juan Guaidó ellenzéki vezető.

Venezuelai válság: megszólalt az amerikai alelnök

20.01.07 07:31

Mike Pence amerikai alelnök hétfőn biztosította a venezuelai ellenzéket vezető Juan Guaidót, hogy az Egyesült Államok őt tartja a dél-amerikai ország "egyetlen legitim elnökének" - közölte egy, a beszélgetésüket ismerő személy az MTI híre szerint.

A(z) "Juan Guaidó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Szlovákia elfogadta Juan Guaidót Venezuela ideiglenes elnökének

Szlovákia szerdán elfogadta Juan Guaidót a Venezuelai Bolivári Köztársaság ideiglenes elnökének. Erről Ivan Korčok külügyminiszter tájékoztatott a szerdai kormányülés után.

Ország

Maduro szerint „lehetetlen” elhalasztani a parlamenti választásokat Venezuelában

Nicolás Maduro venezuelai elnök kijelentette csütörtökön, hogy az ország alkotmánya miatt “lehetetlen” teljesíteni az Európai Unió kérését a december 6-ára kiírt parlamenti választások elhalasztására. Az EU egy hónappal ezelőtt…

Ország

Évente 176 ezer tonna műanyag textilszál kerül mosás során a szárazföldi környezetbe

A szárazföldi műanyagszennyezés hatalmas részét a műszálas textilekről mosáskor leszakadó mikroszálak teszik ki egy új amerikai tanulmány szerint.

Nagyvilág

A venezuelai elnök szerint jó ötlet lenne rakétákat vásárolni Irántól

Nicolás Maduro venezuelai elnök szombaton - egy nappal azt követően, hogy Kolumbia megszellőztette: Caracas iráni rakéták beszerzésére törekszik - arra az álláspontra helyezkedett, hogy ez jó ötlet lenne.

 

Kategória ajánló