JP Morgan hírek

Márka › JP Morgan

A lakossági üzletágnak köszönhetően lett jó negyedéve a JPMorgannek

17.10.12 15:09

A nagy amerikai bankok közül elsőként a JP Morgan Chase tette közzé gyorsjelentését a harmadik negyedévről. A Citigroup ugyancsak csütörtökön, a Wells Fargo és a Bank of America pedig pénteken hozza nyilvánosságra gyorsjelentését.

Százmilliókat nyerhettek Trumpon az amerikai nagybankok fejesei

17.07.24 15:09

Százmilliókat nyert a Wall Street két legnagyobb bankja, a JP Morgan és a Goldman Sachs vezérigazgatója azon a meredek tőzsdei felfutáson, amely Donald Trump elnökválasztási győzelmét követte - írta hétfőn a Financial Times.

Bejött a JP Morgan Chase-nek a negyedév

17.07.14 15:44

Emelkedő bevételek mellett a vártnál nagyobb nyereséget termelt a JP Morgan Chase a második negyedévben, miután a hitelezés bővülése és a kamatok emelkedése ellensúlyozni tudta a kötvénykereskedelem gyenge teljesítményét.

Amerika legnagyobb bankja költözik Londonból

17.06.21 17:02

A JP Morgan újabb dublini irodákat térképez fel, illetve amszterdami terjeszkedésben is gondolkodik a Brexit miatt - értesült a Bloomberg. A JP Morgan 100 ezer négyzetlábnyi (9 300 négyzetméternyi) irodaterületet bérelne vagy venne Dublinban...

Indul a pénzügyi elvándorlás: több száz állást veszít London

17.05.03 21:04

Több száz állást készül Londonból az Európai Unió más pénzügyi központjaiba telepíteni a JP Morgan még a brit EU-tagság megszűnése előtt.

Sikeres első negyedévet tud maga mögött a JP Morgan

17.04.13 21:25

A nagy amerikai bankok közül elsőként a JP Morgan Chase tette közzé gyorsjelentését az első negyedévről. A Wells Fargo és a Citigroup ugyancsak csütörtökön hozza nyilvánosságra gyorsjelentését.

Jól indul a gyorsjelentési szezon: meglepetés a JP Morgannél (2.)

17.04.13 14:28

Kijött az első negyedéves gyorsjelentés Amerikában: a JP Morgan egy részvényre jutó eredménye a várt 1,52 dollár helyett 1,65, bevétele pedig a várt 24,877 milliárd dollár helyett 25,586 milliárd dollár lett. A nyitás előtti kereskedésben...

Még mindig a JP Morgan a világelső a bankok között

17.03.22 11:43

A JP Morgan megőrizte első helyét a világ legnagyobb befektetési bankjainak a listáján - derül ki a Coalition ágazati piackutató szerdán ismertetett listájáról. Érdekesség, hogy az öt első helyen amerikai bankok állnak.

A(z) "JP Morgan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
Denver Residents and National Allies Call on City to Divest from JPMorgan ChaseDenver Residents and National Allies Call on City to Divest from JPMorgan ChaseDenver Residents and National Allies Call on City to Divest from JPMorgan ChaseDenver Residents and National Allies Call on City to Divest from JPMorgan ChaseDenver Residents and National Allies Call on City to Divest from JPMorgan ChaseDenver Residents and National Allies Call on City to Divest from JPMorgan ChaseDenver Residents and National Allies Call on City to Divest from JPMorgan ChaseDenver Residents and National Allies Call on City to Divest from JPMorgan ChaseDenver Residents and National Allies Call on City to Divest from JPMorgan ChaseZłota 44 - wprowadzają się pierwsi właściciele apartamentów

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Két napig nem lehet kereskedni a CIG Pannónia részvényeivel

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) két napra felfüggeszti a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését a társaság részvénystruktúrájának átalakítása miatt. A BÉT vezérigazgatójának a tőzsde…

Gazdaság

Mit lépnek Matolcsyék?

Bár elemzők nem várnak változást az alapkamatban, a hosszú hétvége után a jegybank monetáris tanácsának keddi kamatdöntő ülése lesz a hét egyik fontos eseménye, illetve kiskereskedelmi adatok is várhatóak.

Gazdaság

Erősödő forinttal és vegyes indexekkel indult a hét

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.

Márka

Újabb nagybank lép a brexit miatt

Új frankfurti működési központ létrehozására tett egyenes utalást csütörtökön a Goldman Sachs (GS) globális pénzügyi szolgáltató csoport vezérigazgatója.

 

Kategória ajánló