Józsefváros hírek

Budapest › Józsefváros

Újra látogatható a fővárosi Füvészkert

20.04.30 17:14

Előzetes regisztrációval újra látogatható a budapesti Füvészkert. Naponta legfeljebb 400 fő nézhet körbe a virágzó kertben a járványügyi előírások betartásával. A május első hétvégi programok gyorsan beteltek.

Hétfői forgalomkorlátozások Budapesten

20.04.27 18:40

Hétfői forgalomkorlátozások Budapesten Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 05. 04., h - 06:00 A mai napon, 2020. május 4-én egészségügyi veszélyhelyzet és járványügyi intézkedés miatt forgalomkorlátozások lesznek Budapest V., VIII. és XIII.…

Őzet gázolt egy autó a józsefvárosi Kálvária téren

20.04.27 16:23

Nem a budai hegyekben, nem a város határában, hanem a Kálvária téren, a hatsávos Hungária-körgyűrűn belül, sűrűn beépített városi környezetben!

Eltűnt egy budapesti kórházból egy 41 éves férfi

20.04.26 08:52

A rendőrség ügyeletére egy józsefvárosi egészségügyi intézményből tettek bejelentést, hogy április 25-én este a 41 éves Molnár József a kórházból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

A(z) "Józsefváros" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Budapest

Civil jelölt mögé áll be a Momentum a józsefvárosi előválasztáson

A 2019-es önkormányzati választáson Pikó András mögé álltak be, és most sem állítanak saját jelöltet a VIII. kerületben.

Politikus

A DK kezdeményezi, hogy Törőcsik Mariról közterületet nevezzenek el a VIII. és a IX. kerületben

Törőcsik Mari emlékének megtartására már javaslatot tett a párt Pikó András és Baranyi Krisztina polgármestereknél.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Közélet

Sajtótájékoztatón reagált az ÉVE a polgármester hivatalos Facebook-oldalán közzétett nyílt levélre

A Science Park megvalósításához elengedhetetlen a város egyes részeinek fejlesztése, átalakítása – hangsúlyozta Fodor Csaba az Éljen VárosuNk! Egyesület tegnapi sajtótájékoztatóján. A frakcióvezető, valamint Horváth Jácint…

 

Kategória ajánló