Józsefváros hírek

Budapest › Józsefváros

Felismeritek? Itt volt a kerületben

20.01.16 12:01

Nem annyira egyszerű kitalálni, hogy mi is ez az épület vagy hol is van ez a helyszín. Már csak azért sem, mert azokból az épületekből, amik ma errefelé vannak, a fotó készültekor - vagyis 1875 táján - még egy sem állt. Mára pedig már maga ez az…

Eltűnt egy 63 éves férfi

20.01.14 08:44

A Józsefvárosi rendőrök keresik Bodor Istvánt. A rendelkezésre álló adatok szerint a 63 éves férfi 2020. január 13-án 10 óra 45 perc és 14 óra 10 perc között Budapest VIII. otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök…

Nyílt levelet írt Örsi Gergely Sára Botondnak

20.01.09 20:37

A Hűvösvölgyi Szolgáltatóházban bezárt kormányablakkal kapcsolatban kereste meg 2. kerület ellenzéki polgármestere a Budapest Főváros kormánymegbízottját.

Hazugsággal vádolják Ferencz Orsolyát

20.01.08 17:49

Elképesztő az a pökhendi, vádaskodó magatartás, amit a Józsefváros újság új főszerkesztője már az első lapszámban megenged magának – közölte a kerületi Fidesz.

Videó: hát így készült a Macskafogós tűzfal

20.01.07 14:52

Decemberben írtunk az újabb színes Szigony utcai tűzfalról, amire a Macskafogó hősei kerültek. Az alkotó Színes Város csoport a Facebook-oldalán most videót tett közzé a mű születéséről, ezt pedig mi is közreadjuk. Hát íme:

A(z) "Józsefváros" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Mégsem lehet polgármester Kengyelen a vádalkut kötő Nagy Szilárd

Hiába kötött vádalkut Boldog István leleplezésére a kengyeli polgármester, most mégsem lehet a falu első embere, időközi választást kell kiírni.

Közélet

24 nyugdíjastól 123 ezer eurót csaltak ki tavaly az unokázós csalók egyetlen megyében!

Kapcsolódó cikk:   A dunaszerdahelyi rendőrség tanácsai – így ne váljunk csalás áldozatává A legutóbbi eset Nyitrán történt, ahol egy 84 éves asszonyt hívtak fel. „A fia állítólagos barátja jelentkezett, és azt mondta, egy…

Politikus

Fidesz kontra Néppárt: Orbán nem kért Navracsics közvetítéséből

– Navracsics Tibor (53) felajánlotta, hogy segít közvetíteni a Fidesz és az Európai Néppárt (EPP) között, ám Orbán Viktor (56) miniszterelnök nem élt a lehetőséggel.

 

Kategória ajánló