Jordánia hírek

Ország › Jordánia

Kérdezni sem lehet a kormányt a Jordán-darab letiltásáról

19.09.12 00:16

Kövér László azzal utasított el egy ezzel kapcsolatos kérdést, hogy a város felelőssége a Savaria Karnevál szervezése.

Az arab világ haragra lobbant

19.09.11 14:19

Az arab országok és az ENSZ egyaránt felháborodva fogadta a választások miatt kampányhangulatban lévő Netanjahu bejelentését, miszerint győzelme esetén Izrael annektálni fogja Ciszjordánia egy részét.

Netanjanu megint a Jordán-völgy bekebelezését ígéri

19.09.10 18:13

Választási győzelme esetén Izrael annektálja a Jordán-völgyet - jelentette be kedden tartott beszédében Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök.

Ismét látogatható Kelet-Jeruzsálemben a királyok sírja

19.06.27 19:38

Ismét látogatható Kelet-Jeruzsálemben a francia kormány tulajdonában álló királyok sírja, az egyik legfontosabb zsidó síremlék és szent hely — jelentette a helyi média csütörtökön. A francia kormány tíz évvel ezelőtt zárta le az 1948-tól 1967-ig Jordánia…

Jó minőségű a Balaton vize

19.05.16 13:04

Jó állapotban van a Balaton vize, pedig télen jóval enyhébb volt az időjárás, mint a sokéves átlag. A Magyar Tudományos Akadémia Balatoni Limnológiai Intézet munkatársai szerint a Balaton befagyása olyan sajátos ökológiai környezetet teremt…

A(z) "Jordánia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Merkel nem támogatja Netanjahu Jordán-völgyhöz kapcsolódó ígéretét

A német kormányfő II. Abdalláh jordániai uralkodóval folytatott megbeszélése után, épp az izraeli választások napján mondta ezt.

Ország

Netanjahu egységkormányt alakítana riválisával

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, a kormányzó jobboldali Likud párt elnöke "széles egységkormány" megalakítására tett javaslatot csütörtökön Beni Ganznak, az ellenzéki centrista Kék-fehér párt elnökének.

Ország

Fordulat történhet a menekülteknél - megszólalt Erdogan

Több mint hárommillió menekült is visszatérhet Északkelet-Szíriába, ha az Egyesült Államokkal tervezett biztonsági övezet szélessége elérné Deir-ez-Zór és Rakka városok vonalát - közölte Recep Tayyip Erdogan török elnök hétfőn…

Kultúra és szórakozás

Fülöp Krisztina Az év belsőépítésze

Átadták Az év belsőépítésze 2017-2018 díjat csütörtökön Budapesten, a Pesti Vigadóban. Az idén 20 éves, magánalapítású elismerést Fülöp Krisztina kapta az Örkény István Színház belső átalakításáért.

 

Kategória ajánló