Jordán Tamás hírek

Ismert személy › Jordán Tamás

Jordán Adél hónapokig titkolni tudta a válását

Tegnap 09:37

Sokáig a Katona József Színház társulat tagjai sem gondolták, hogy Keresztes Tamás és Jordán Adél kapcsolata válságba jutott, pedig voltak jelek, amikből sejteni lehetett, hogy véget ért a szerelem.

Szakított Jordán Adél és Keresztes Tamás

Tegnap 06:57

Minden jel arra mutat, hogy a páros útjai elváltak. Fotó: Facebook/Jordán Adél hivatalos oldala A színházi szakmában már jó ideje rebesgetik, hogy Jordán Adél kapcsolata gyermekének apjával, Keresztes Tamással véget ért – írja a Blikk. A…

Az élete lett a színház - 77 éves Jordán Tamás

20.01.15 09:54

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színigazgató ma ünnepli születésnapját.

Jordán Adél: Anyaként sosem volt lelkiismeret-furdalásom – Elviszlek magammal

19.12.12 07:15

Mi még soha sehol nem láttuk Jordán Adélt ennyit és ilyen nyíltan beszélni magáról. A szülői örökségtől az anyai lelkiismeret-furdalásig a párkapcsolattól a pszichológusig a jógától Pintér Béláig… mindenről. Nézzétek meg az Elviszlek friss epizódját:

Élő – elkezdődött a tüntetés Budapesten a szabad színházakért

19.12.09 08:07

Megtelt a Madách tér a tiltakozókkal, a Magyar Hang élőben közvetít. A szabad színházakért és a kultúra függetlenségéért tüntetnek Budapesten, mert a kormány az ellenzék szerint államosítani akarja a színházakat.

Jordán Tamás és Edgar Morin is a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia új tagjai között

19.11.29 03:03

Új tagokat választott szakosztályaiba a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) által alapított Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia éves, rendes közgyűlésén, tudatta az MTA.

16 új tagot választottak a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia közgyűlésén

19.11.27 12:25

Új tagokat választott szakosztályaiba a Magyar Tudományos Akadémia (Mta) által alapított Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia éves, rendes közgyűlésén. A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia éves közgyűlésén, kedden, az irodalmi…

A(z) "Jordán Tamás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Jordán Adél hónapokig titkolni tudta a válását

Sokáig a Katona József Színház társulat tagjai sem gondolták, hogy Keresztes Tamás és Jordán Adél kapcsolata válságba jutott, pedig voltak jelek, amikből sejteni lehetett, hogy véget ért a szerelem.

Kultúra és szórakozás

Több mint 4,5 millió forintot gyűjtött pályakezdő függetleneknek az Örkény Színház

Mácsai Pál a magyar kultúra napján tartott felolvasóest után megköszönte az Örkény Színház nézőinek a támogatást, ami lehetővé tette, hogy a fiatal független alkotók ilyen jelentős összeghez jussanak. Az Örkény Színház…

Magyar település

Ittasan okozott balesetet Jákon

A szombathelyi rendőrök eljárást indítottak a gépjárművezetővel szemben.

 

Kategória ajánló