Joó Tamás hírek

Ismert személy › Joó Tamás

Az e-cigi így betegít meg

19.10.07 12:01

Az amerikai járványügyi hatóság nyilvános adatbázisa szerint már több mint 1000 megbetegedés köthető az elektromos cigarettához.

Már több mint ezer ember betegedtt meg e-cigaretta miatt az Egyesült Államokban

19.10.05 11:01

Az amerikai járványügyi hatóság nyilvános adatbázisa szerint már ezernyolc megbetegedés köthető az elektromos cigarettához – mondta Joó Tamás egészségügyi közgazdász szombat reggel az M1-en.

A(z) "Joó Tamás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Joó: ezer megbetegedés köthető az e-cigarettához az Egyesült Államokban

Az amerikai járványügyi hatóság nyilvános adatbázisa szerint már ezernyolc megbetegedés köthető az elektromos cigarettához (e-cigaretta) – állítja Joó Tamás egészségügyi közgazdász. Az egészségügyi közgazdász elmondta, az…

Kultúra és szórakozás

Ilyen a home office-os artistaélet

A különböző területek  fokozatosan állnak át az otthoni munkavégzésre, de mit csinálnak home office-ban az artisták ? A Fővárosi Nagycirkusz erre volt kíváncsi, amikor elindította az Acrobats home office challenge nevű kihívást.

Életmód

Jelentős lépéseket tett a Medicago a koronavírus elleni küzdelemben

A Philip Morris International (Pmi) az egyik résztulajdonosa annak a géntechnológiai kutatólabornak, amely március 13-án bejelentette: jelentős lépéseket tett a Covid-19 vírus védőoltásának kifejlesztésében. A kanadai…

Tudomány

Kínai járvány: ennyi volt?

Az új koronavírus-járvány kezdete óta először egyetlen újabb halálozást sem jelentettek Kínában kedden, a hivatalos adatok alapján ráadásul ismét csökkent a napi megbetegedések száma.

 

Kategória ajánló