John Travolta hírek

Ismert személy › John Travolta

John Travolta lánya Budapesten kalauzol el Csodaországba

21.07.21 21:01

Hamarosan Magyarországon forog Lewis Carroll klasszikusa által inspirált Get Lost című produkció, amelyben számos ismerős látványossággal találkozhatnak a hazai nézők.

Alice Csodaországban vagy inkább Budapesten?

21.07.20 15:04

Magyarország látványosságai keltik életre Lewis Carroll csodaországát a Get lost című amerikai-magyar koprodukcióban készülő nagyszabású mozifilmben.

A Ponyvaregény után: Újra közös filmen dolgozik Bruce Willis és John Travolta

21.05.17 08:16

Talán nem mindenki tudja, hogy de Bruce Willis és John Travolta már többször is szerepeltek együtt filmekben. Persze, a Ponyvaregényt mindenki rávágná, de még évekkel korábban volt két film, amikben mindketten érdekeltek voltak. És most, röpke…

Ebbe a táncba Diana hercegnő is belepirult

21.05.13 06:04

A fiatal Diana hercegnőt nem csak John Travolta táncoltatta meg 1985-ben, a Fehér Házban rendezett bálon.

A(z) "John Travolta" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Magyarországon forgat John Travolta lánya – Ezek a csodás helyszínek jelennek majd meg a filmben

Ella Bleu Travolta mellett más világsztárok is szerepelnek majd a Get Lost című amerikai-magyar koprodukcióban készülő nagyszabású mozifilmben.

Életmód

Fortuna Liga: Dunaszerdahely–Liptovsky Mikulás élőben az NSO-n!

Dunaszerdahely–Liptovsky Mikulás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, …

Gazdaság

A Facebook negyedéves nyeresége 56 százalékkal nőtt

A cég azt közölte, hogy a június végével záródott három hónapban az adózott eredménye 56 százalékkal, 10,394 milliárd dollárra, részvényenként 3,61 dollárra nőtt az egy évvel korábbi 5,178 milliárd dollárról, részvényarányosan…

Közélet

A Skandináv lottó nyerőszámai a 19. héten

Kihúzták a Skandináv lottó 2021/19. heti nyerőszámait. Ezen a héten nem volt telitalálatos szelvény, így tovább halmozódik a főnyeremény.

 

Kategória ajánló