Jobbik hírek

Politikus › Jobbik

Jobbik: Orbán Viktor felel a „lélegeztetőgépekért”

20.05.13 10:27

Az ellenzéki párt szerint a kormányfőnek kell vállalnia a felelősséget, ha valóban alkalmatlan készülékeket hoztak fürkészői és portyázói.

Dömötör államtitkár “egyszemélyes álhírgyárosnak” titulálta a Jobbik elnökét

20.05.11 15:16

Nézzen a szemébe az 50 éves, munka nélkül maradt férfinak! - sürgette Tóth Bertalan a parlamentben Rétvári Bence államtitkárt, Dömötör Csaba államtitkár viszont Jakab Péter Jobbik-frakcióvezetőt szólította fel: menjen Ózdra, mert ott a jobbikos…

Jobbik: A fideszes kormány győzelmi jelentéseket harsog

20.05.09 19:25

"Különböző felmérések szerint a tanulók 20-33%-a nem tud részt venni a digitális oktatásban megfelelő módon, mert hiányoznak a megfelelő eszközeik. A néppárti Jobbik javaslata, hogy az oktatási kormányzat vizsgálja végre felül a NAT bevezetését,…

Jobbik: adóztassa meg a kormány a nerlovagokat!

20.05.07 18:25

Támogatás helyett adóztassa meg a kormány az elmúlt tíz évben meggazdagodott nerlovagokat - szorgalmazta csütörtöki online sajtótájékoztatóján Szilágyi György, a Jobbik alelnöke.

Alkotmánybírósághoz fordulnak az ellenzéki pártok az önkormányzatok "kisemmizése" ellen

20.05.07 10:14

Az Alkotmánybírósághoz fordul az MSZP, a DK, a Jobbik, az LMP, a Párbeszéd, valamint Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők, hogy vessen véget az önkormányzatok "kormány általi kisemmizésének".

Fidesz: Miskolc baloldali vezetése csődbe viheti a várost

20.05.05 17:19

Félti Miskolcot a Fidesz önkormányzati frakcióvezetője, szerinte Veres Pál és csapata nem tudja kezelni a járvány kihívásait.

A Jobbik tárgyalóasztalhoz ültetné a kormányt

20.05.05 14:43

Z. Kárpát Dániel felszólította a kormányt, hogy akadályozza meg a leépítéseket. A politikus a „szétfoszlott” szociális hálót is újraszőné.

Új minisztériumot akar a Jobbik

20.05.03 12:52

Önálló oktatási minisztérium felállítását szorgalmazta Csányi Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője vasárnap.

A(z) "Jobbik" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Női kézilaba BL: két győri játékos az edzők álomcsapatában

Szavaztak a szakvezetők a BL álomcsapatára. A budapesti négyes döntőt megelőző voksoláson mind a 16 BL-ben indult csapat edzőjének egy szavazata volt. Íme a 2020-21-es BL “dream team-je”: Kapus: Katrine Lunde (norvég,…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Politikus

MSZP: csökkentsék az alacsony jövedelmek adóját!

Érdemi segítséget jelenthet az adómentes minimálbér és az alacsony fizetések adójának csökkentése az alulfizetett szociális dolgozóknak, akik egyre nehezebben tudják biztosítani a megélhetésüket - jelentette ki az…

Politikus

Orbán Viktor: Mindegy, hogy a macska fehér vagy fekete, csak fogja meg az egeret

Magyarország miniszterelnöke újfent kifejtette, hogy a vakcinákat tekintve csak egyetlen kritérium fontos: legyen hatásos a koronavírus ellen.

 

Kategória ajánló