Jobbik hírek

Politikus › Jobbik

Szili: a neoliberális világnak vége van

Ma 06:21

Be kell látni, hogy annak az Európának, amelyikről azt gondoljuk, hogy a következő ötven-száz évben működőképes lehet, inkább a nemzetek Európájára kell épülnie - jelentette ki Szili Katalin.

Vona: Nem az számít, hogy ki jobb- vagy baloldali

Tegnap 18:49

A Jobbik emelkedő pályára állítaná Magyarországot - mondta Vona Gábor pártja október 23-i megemlékezésén, Budapesten a Corvin közben.

Vona-tervről beszélt a Jobbik elnöke

Tegnap 16:38

Vona Gábor beszédet mondott a Jobbik október 23-i, ünnepi rendezvényén a Corvin-negyedben. Ezen ismertette a Vona-terv főbb pontjait. Részletek az alábbi videóban!

Jobbik: hatékonyabb módszertan szükséges a nyelvoktatásban

17.10.20 15:06

A radikális jobboldali hatékonyabb módszertant tart szükségesnek a hazai nyelvoktatásban annak érdekében, hogy a diákok ugyanannyi idő alatt jobb nyelvtudást kapjanak az iskolákban. Dúró Dóra, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese pénteki…

Óriásit változott a Fidesz budapesti támogatottsága

17.10.19 13:36

A Fidesznek harmadik hónapja nő a támogatottsága, szeptember és október között statisztikailag is érdemben, 27-ről 30 százalékra bővült a tábora a Závecz kutatása szerint. A kormánypártok fővárosi támogatottsága is nagyot nőtt: 22-ről 37 százalékra.

Vona Gábor szimpátiával figyeli a Momentumot

17.10.19 12:42

A Jobbik-elnök a Heti Válasz érdeklődésére meglepően barátságosan fogalmaz a programját múlt héten prezentáló Momentummal kapcsolatban is. Miközben az elmúlt egy évben több liberális értelmiségi is kimondta a korábban elképzelhetetlent, hogy…

LMP: Vitázhat az Országgyűlés a devizahitelesek ügyéről

17.10.18 19:36

Megszerezte a szükséges negyven képviselői aláírást az LMP az általa kezdeményezett vitanaphoz, amelyet a devizahitelesek ügyéről tartanának.

Megint téma lehet az óraátállítás a parlamentben

17.10.18 16:06

A Jobbik nagyon szeretné, ha az Országgyűlés gazdasági bizottsága napirendre venné a téli-nyári időszámítás megszüntetéséről szóló határozati javaslatot.

A(z) "Jobbik" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Orbán már tudja, mikor lesz az országgyűlési választás?

Annak ellenére, hogy Áder János köztársasági elnök még nem tűzte ki az országgyűlési választások időpontját, Orbán tegnap arról beszélt, hogy áprilisban győzni fognak, ha bizonyos feltételek teljesülnek. A Fidesz…

Politikus

Vona: Nem érdekel, hogy ki a jobboldali, ki a baloldali

A Jobbik elnöke a Corvin közben ünnepelt október 23-án. Vona Gábor beszédében azt mondta, a legfontosabb dolog most a jelenlegi kormány leváltása, amit összetartozással lehet elérni.

Politikus

Gyurcsány markában az MSZP

A Magyar Hírlap Deák Dánieltől, a Nézőpont Intézet elemzőjétől kért heti értékelőt

Ismert személy

Leégették saját falujában Simicska unokatestvérét

Keddre virradóra különleges látvány fogadta Leányfalu lakóit, ugyanis valaki szó szerint az egész falut kiplakátozta. A kis Pest megyei településtől egyébként jó tudni, hogy ott él Nagy-Ajtony Csaba, Simicska Lajos ügyvédje, egyben…

 

Kategória ajánló