Jobbik hírek

Politikus › Jobbik

Háromba vagy négybe?

Ma 07:46

A krónikus gazemberség legfőbb terjesztői a szocialista politikusok, valamint hibridjeik.

Fidelitas: a jobbikosok Gyurcsányra szavaznak

21.01.25 21:31

A jobbikosok Gyurcsányra szavaznak – reagált a Fidelitas hétfő este közleményben a Jakab Péter, a Jobbik pártelnöke, frakcióvezetője által kevéssel korábban, közösségi oldalán közzétett videóban elmondottakra. /Kovács Tamás A rövid szöveghez csatolt…

Menekül a Jobbik tagsága a Gyurcsány-szövetség miatt

21.01.25 10:51

Belső leszámolás, ávós módszerek, besúgóhálózat működtetése, kereszténygyalázás - ez csak néhány a vádak közül, amit a tagok Jakab Péter elnök ellen nyíltan megfogalmaznak.

Tegnap még nácik voltak, ma már demokraták – Gyurcsányék és a Jobbik

21.01.24 17:50

Az Alapjogokért Központ szembesítő kampányban mutatja be a Jobbik megítélésének „fejlődéstörténetét” mai partnereik egykori nyilatkozatain keresztül.

Betarthatatlan ígérettel verhették át a Jobbik ifjúsági tagozatának tagjait

21.01.22 13:43

Befutó listás helyeket ígért a Jobbik elnöksége a párt ifjúsági tagozatának, cserében a borsodi kampányban elvégzett munkájukért – tudta meg a Magyar Nemzet.

Fidelitas: A Jobbik elárulta saját választóit és tagjait

21.01.22 11:55

Illés Boglárka azt mondta, hogy amióta a Jobbik összefogott a Demokratikus Koalícióval, azóta önmagukat, választóikat és tagjaikat is szembeköpik.

Témát keres a Fidesz, amelyre felépíthetik a választási kampányukat – lapszemle

21.01.22 08:34

A gazdasági nehézségek el fognak húzódni… A Huppa tippje: legyőztük a járványt meg a béna kacsa Brüsszelt, a világon egyedülálló oltási rendünkkel mindenkit leköröztünk plusz mimagyarok. Medián: Egyre inkább elveszíti a fiatalokat a Fidesz A Jobbik és a…

A(z) "Jobbik" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Bayer Zsolt: Háromba vagy négybe?

A krónikus gazemberség legfőbb terjesztői a szocialista (hibridjei: dékás, momentumos, párbeszédes, valamint továbbszaporodásra képtelen, zsákutcás: jobbikos) politikusok.

Politikus

Idegesek lehetnek most a Fideszben: vidéken is gyengül a párt, sok körzet pár száz szavazaton múlhat 2022-ben

A Závecz Research közvélemény-kutatásai alapján az elmúlt másfél évben helyet cserélt egymással a kormánypárt és az ellenzék a népszerűségben. A megyeszékhelyek és a megyei jogú

Politikus

Valamit elhallgatnak a Mátrai Erőmű állami felvásárlásával kapcsolatban

A bezárásra ítélt mátrai szénblokkok tavalyi állami megvásárlását az illetékes vagyonminiszternek kellett engedélyeznie, ilyen bejegyzés mégsem szerepel Mager Andrea elmúlt két évi összes tulajdonosi határozatának az MSZP által…

Politikus

Orbán Viktor: Magyarország levonta a tanulságokat történelme sötét fejezetéből

Az antiszemitizmus ellen a magyar kormány továbbra is a zéró tolerancia talaján áll - közölte a kormányfő a Holokauszt-emléknapon.

 

Kategória ajánló