Jeszenszky Zsolt hírek

Ismert személy › Jeszenszky Zsolt

Magyar Virtus: Török Ádám a fuvolista arc - videó

20.06.26 15:07

Kosik Kristóf, a sikeres ügyvéd és zenész és Jeszenszky Zsolt műsorában a világ egyik legjobb fuvolistája volt a vendég.

Magyar Virtus: Tóth János Rudolf, az antisztár gitáros

20.06.19 18:41

A nullahategy Magyar Virtus – Velünk élő legendák című sorozatának ötödik részében egy olyan zenészt mutat be a sikeres ügyvéd és zenész, Kosik Kristóf és Jeszenszky Zsolt, aki – ahogy mondani szokás – végig a radar alatt maradt, mert ő így érezte jól…

Jeszenszky Zsolt: Sajtószabadság és Brüsszel: Makó és Jeruzsálem

20.04.07 15:34

Az úgynevezett fősodratú média már réges-rég nem az objektív tájékoztatásról, de még csak nem is egy-egy újságíró vagy szerkesztő irányultságának megfelelő véleményközléséről szól.

A Hír Tv megmondóembere szerint Karácsony Gergely „két tűz között őrlődik"

20.01.01 15:21

A Keménymag szilveszteri különkiadásában Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, Dezse Balázs a pestisracok.hu újságírója, és Apáti Bence a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak Velkovics Vilmos vendégei.

"Sz.arházi, fa...szopó, gennyládák" - így oktatja a kultúrát a Hír TV-n a méltán híres Jeszenszky Zsolt

19.12.12 09:32

Bayer Zsolt után ő is megmutatta, hogy nem a liberális fertőben leledzik a kultúra magasiskolája, hanem a talpnyaló fideszes megmondóemberek rendkívül intelligens megnyilvánulásaiban. 

Keménymag: Aki ezt a dalt nem ismeri, az barlangban élt, vagy indexes újságíró

19.11.20 16:59

Velkovics Vilmos vendégei Dezse Balázs, a Pestisrácok.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, és Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista voltak

Keménymag: A fideszesek nem gondolták, hogy visszajön a fővárosba a Demszky-éra

19.11.13 15:31

Rendben van-e ez így? Demokratikus-e ez így? Átlátható-e ez így? Ezeket a kérdéseket tette fel Pokorni Zoltán a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén.

A(z) "Jeszenszky Zsolt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Magyar Virtus: Török Ádám a fuvolista arc - videó

Kosik Kristóf, a sikeres ügyvéd és zenész és Jeszenszky Zsolt műsorában a világ egyik legjobb fuvolistája volt a vendég.

Márka

Akadálypályára hasonlít az EU nyugat-balkáni bővítése

A Magyar Nemzet online oldalán arról ír, hogy újra akadályokba ütközik a nyugat-balkáni EU-integrációs folyamat: a hónapok óta vétóval fenyegető Bulgária a minap ismét nyelvi és történelemértelmezési különbségeket…

Ismert személy

Apáti Bence: A szemkilövető exminiszterelnök újabb meséje

Az ember, aki szakszerűnek és arányosnak nevezte a viperás símaszkos mocskok kegyetlenkedéseit, 2020-ban, arról próbálja meggyőzni a fiatalokat, hogy igazából ő az áldozat.

Politikus

Lázár János visszatér a nagypolitikába?

„Lázár Jánosra szüksége van a Fidesznek! - mondta Gulyás Gergely egy tegnap esti pódiumbeszélgetésen. A kancelláriaminiszter úgy látja, hogy ha Lázár a mostaninál több feladatot vállal, az „gazdagítja a Fidesz közösségét!” Mindez…

 

Kategória ajánló