Jeff Bezos hírek

Ismert személy › Jeff Bezos

A világ leggazdagabb embere tízmilliárd dollárt ajánl fel klímavédelmi célokra

20.02.23 08:10

Tízmilliárd dollárt ajánl fel klímavédelmi célokra Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere, aki egyebek mellett az Amazon internetes áruház alapítója és a The Washington Post című amerikai napilap tulajdonosa.

A világ leggazdagabb embere tízmilliárd dollárt ajánl fel klímavédelemre

20.02.18 12:22

Tízmilliárd dollárt ajánl fel klímavédelmi célokra Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere, aki egyebek mellett az Amazon internetes áruház alapítója és a The Washington Post című amerikai napilap tulajdonosa.

Rekordáron vett házat a világ leggazdagabb embere, az Amazon tulajdonosa

20.02.13 09:58

Az Amazon tulajdonosa, Jeff Bezos 165 millió dollárt (52 milliárd forintot) fizetett ki egy Los Angeles-környéki birtokért – írta meg szerdán a The Wall Street Journal. 

Jeff Bezos már több mint 1200 milliárd forint értékben adott el részvényeket

20.02.12 12:01

Jeff Bezos alig néhány nap leforgása alatt 4,1 milliárd dollár értékű (több mint 1200 milliárd forint) Amazon részvényt értékesített, a Bloomberg által megszólaltatott szakértők szerint elképzelhető, emögött részben az Amazon vezérének válása…

Pénzre van szüksége a világ leggazdagabb emberének

20.02.05 08:55

Jeff Bezos, az Amazon vezére és egyben a világ leggazdagabb embere az utóbbi napokban 1,8 milliárd dollárt érő Amazon-részvénytől szabadult meg – számol be a hírről a CNBC.

A(z) "Jeff Bezos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Rémes héten van túl Jeff Bezos, Bill Gates és Warren Buffett is

Mindannyian dollármilliárdokat buktak a tőzsdén, részben a koronavírus miatt.

Gazdaság

Rémisztő a helyzet az Usa-ában

New Yorkban a járvány elképesztő állapotokat eredményezett: tömeges megbetegedések, tömött kórházak. Az alábbi videóban egy kint élő magyar orvos meséli el, hogy milyen következményei lettek a világ egyik leggazdagabb…

Ország

Pink és kisfia is elkapták a koronavírust, de már jól vannak

A zsidó származású amerikai popsztár egymillió dollárt adományozott a betegség elleni harcra. 

 

Kategória ajánló