Jean-Claude Juncker hírek

Politikus › Jean-Claude Juncker

Annyiból állt a nyomozás a Juncker-kampány ügyében, hogy odaírták, NEM

19.05.21 14:28

Szél Bernadett független képviselő kedd délelőtt ismerhette meg az általa tett feljelentés nyomozati anyagát. Kiderült, hogy rajta kívül senkit sem hallgattak meg, és a levelén kívül semmit sem olvastak el.

Brüsszel újra erőlteti a migrációt

19.05.21 09:13

A választási kampány kezdetén minden képviselőhöz eljuttatták az Európai Unió legfrissebb hivatalos dokumentumát a nemzetközi migrációról. A Jean-Claude Juncker vezette bizottság által megrendelt, márciusban publikált tanulmányból jól látszik, hogy…

Teljes kudarc a migránsok európai integrációja

19.05.16 10:58

A migránsok iskolába és társadalomba való integrálására tett kísérletek eddig mind csúfos kudarcba fulladtak, ez tökéletesen mutatja a Juncker–Timmermans-féle bevándorláspárti politizálás teljes bukását.

Menczer Tamás: A Juncker-bizottság munkáját minősíti a brexit is

19.05.13 17:43

Magyarország nem örül, de elfogadja a britek döntését az Európai Unióból való kilépésről – mondta Menczer Tamás, a KKM tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítésért felelős államtitkára.

Klaus Iohannis: Elvileg egyetértek azzal, hogy a 16 évesek szavazati jogot kapjanak

19.05.09 13:19

Elvileg egyetértek azzal, hogy a 16 évesek szavazati jogot kapjanak - jelentette ki szerdán Nagyszebenben Klaus Iohannis államfő, aki Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság (EB) elnökével együtt fiatalokkal találkozott.

A(z) "Jean-Claude Juncker" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Varga Judit: Von der Leyennel esélyünk nyílik az újrakezdésre

Jean-Claude Juncker alatt meglehetősen leépült a bizalom.

Közélet

A Minority SafePack az Európai Bizottság előtt – mi következik most és mire számíthatunk?

Január 10-én a Minority SafePack szervezői benyújtották az Európai Bizottsághoz a nemzeti kisebbségek védelméről szóló javaslatcsomagot, így újabb szakaszába lépett a Felvidéken is közel 70 ezer aláírással támogatott európai…

Ország

Nehéz időszak elé nézhet a Fidesz

Míg Herman van Rompuy korábbi belga miniszterelnök, az Európai Tanács első elnöke a Fidesz, Európai Néppártból történő kizárását támogatja, addig Wolfgang Schüssel egykori osztrák kancellár a maradást támogatja - írja a…

Nagyvilág

Betilthatja az arcfelismerést Brüsszel

Javaslat készül az arcfelismerő technológiák átmeneti betiltására az EU nyilvános területein, hogy megelőzzék a lakosság teljes megfigyelését.

 

Kategória ajánló