Jean-Claude Juncker hírek

Politikus › Jean-Claude Juncker

Indul a konzultáció a Brexit halasztásáról

19.10.22 10:31

Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke konzultációkat kezd az Egyesült Királyság kiválási határidejének 2020. január 31-ig történő esetleges halasztásáról a tagállamok vezetőivel - közölte az Európai Bizottság szóvivője kedden.

Boris Johnson bejelentette: Nem tárgyalok az EU-val

19.10.18 18:28

Boris Johnson brit miniszterelnök bejelentette szombaton, hogy nem tárgyal az Európai Unióval a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) halasztásáról.

Juncker: Történelmi hiba a bővítés elhalasztása

19.10.18 16:25

Az Európai Bizottság elnöke „nagyon szomorú” amiatt, hogy megbízatásának utolsó EU-csúcsa ilyen kimenetelű vitával záródott.

Kiegyezett Johnson és Juncker, de még nincs vége a kínlódásnak

19.10.18 15:12

Brüsszelnek és Londonnak több mint három éve volt arra, hogy megegyezzen a brit kiválás feltételeiről, de csak mostanra sikerült egy új, átdolgozott megállapodást kötnie. A kérdés ezúttal is az, hogy elfogadja-e azt a brit parlament. Az alapproblémát –…

Irán és Algéria is a török hadművelet ellen szólalt fel

19.10.09 17:28

A Bassár el-Aszad szíriai elnökkel szövetséges Irán kormánya csütörtökön felszólította Törökországot, hogy azonnal hagyjon fel támadásaival Szíria északi részén, és vonja ki csapatait az országból. A katonai műveletet csütörtökön Algéria is elutasította.

Juncker: csak a britek felelőssége, ha nem sikerül megállapodást kötni

19.09.27 11:34

Kizárólag a brit fél felelőssége lesz, ha nem sikerül rendezetten, az Európai Unióval egyetértésben megszüntetni az Egyesült Királyság európai uniós tagságát - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke egy pénteki német…

Brexit - Juncker: a britek felelőssége, ha nem sikerül uniós tagságuk rendezett megszüntetése

19.09.27 10:22

Kizárólag a brit fél felelőssége lesz, ha nem sikerül rendezetten, az Európai Unióval egyetértésben megszüntetni az Egyesült Királyság európai uniós tagságát (Brexit) - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke egy pénteki német…

Timmermans Sorossal találkozik

19.09.22 12:48

Frans Timmermans holnap New Yorkban találkozik Soros György magyar származású milliárdossal - áll az Európai Bizottság naptárában.

A(z) "Jean-Claude Juncker" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Orbán húzása egy jéghideg Machiavelli-trükk volt

Most gyakran idézik, hogy Jean-Claude Juncker tréfálkozva diktátornak nevezte Orbán Viktort, ám ez most komolyan és feleslegesen megkönnyíti Orbán számára, hogy lesöpörje a bírálatokat – írta a Frankfurter Allgemeine…

Közélet

Magyarország megkapta a vám- és áfamentességet a maszkok és védőfelszerelések behozatalára

Az Európai Bizottság döntött arról, hogy az ingyenesen szétosztott, külföldről behozott egészségügyi védőfelszerelések köztehermentesek.

Ország

Ceferin megfenyegette a belga szövetséget a bajnokság lezárása miatt

Keményen beleszállt az UEFA elnöke a belgákba, pedig még nem lehet tudni: lehet, hogy végül jó döntést hoztak.

Nagyvilág

Felfüggesztik az EU-n kívüli országokból importált orvosi felszerelések áfáját és vámját

Brüsszel - Az Európai Bizottság (EB) ezzel eleget tesz a tagállamok és az Egyesült Királyság kérésének, olvasható a brüsszeli testület sajtóközleményében.

 

Kategória ajánló