Jean-Claude Juncker hírek

Politikus › Jean-Claude Juncker

Kiegyezett Johnson és Juncker, de még nincs vége a kínlódásnak

19.10.18 15:12

Brüsszelnek és Londonnak több mint három éve volt arra, hogy megegyezzen a brit kiválás feltételeiről, de csak mostanra sikerült egy új, átdolgozott megállapodást kötnie. A kérdés ezúttal is az, hogy elfogadja-e azt a brit parlament. Az alapproblémát –…

Von der Leyen biztosai sem lesznek engedékenyek Magyarországgal szemben

19.10.09 19:37

Az új Európai Bizottság eddig ismert tagjainak meghallgatása után úgy tűnik: nem nagyon változik a kormány és a brüsszeli testület távolról sem felhőtlen viszonya. Lesznek viták a jogállamisággal kapcsolatban és a migráció kérdése sem oldódik…

Irán és Algéria is a török hadművelet ellen szólalt fel

19.10.09 17:28

A Bassár el-Aszad szíriai elnökkel szövetséges Irán kormánya csütörtökön felszólította Törökországot, hogy azonnal hagyjon fel támadásaival Szíria északi részén, és vonja ki csapatait az országból. A katonai műveletet csütörtökön Algéria is elutasította.

Juncker: csak a britek felelőssége, ha nem sikerül megállapodást kötni

19.09.27 11:34

Kizárólag a brit fél felelőssége lesz, ha nem sikerül rendezetten, az Európai Unióval egyetértésben megszüntetni az Egyesült Királyság európai uniós tagságát - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke egy pénteki német…

Sorossal találkozik Timmermans

19.09.22 12:48

A Juncker-bizottság első alelnökének sűrű tengerentúli programjába éppen belefér a találkozó a magyar származású milliárdossal.

Juncker katasztrófára figyelmeztet - Nem nyitható újra a Brexit-megállapodás

19.09.21 13:34

Az Európai Bizottság elnöke szerint nem nyitható újra a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételeiről szóló megállapodás, és katasztrofális következményei lennének, ha az Egyesült Királyság rendezetlen módon lépne ki az Európai Unióból.

Brexit-tárgyalások: felcsillant egy halvány reménysugár?

19.09.20 07:21

Lehetségesnek tartja a brit európai uniós tagság megszűnéséről szóló megállapodást a brit kormány Brexit-minisztere. Stephen Barclay pénteken Brüsszelben folytatott tárgyalásokat Michel Barnier európai bizottsági főtárgyalóval.

A(z) "Jean-Claude Juncker" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Varga Judit: Von der Leyennel esélyünk nyílik az újrakezdésre

Jean-Claude Juncker alatt meglehetősen leépült a bizalom.

Közélet

Folytatódott a nyugdíjreform elleni közlekedési sztrájk Franciaországban

A francia kormány, amely az Európai Bizottság támogatását élvezi a reformot illetően, elengedhetetlennek tartja a nyugdíjrendszer átalakítását és egységesítését.

Ország

A mai brüsszeli meghallgatás jogi eljárásnak leplezett ideológiai kampány

Világossá vált, hogy a vádak valójában egy politikai folyamat részei, amely az Ep migrációt támogató többségének bosszúja – fogalmazott Kovács Zoltán.

Nagyvilág

A mai brüsszeli meghallgatás jogi eljárásnak leplezett ideológiai kampány

Világossá vált, hogy a vádak valójában egy politikai folyamat részei, amely az Ep migrációt támogató többségének bosszúja – fogalmazott Kovács Zoltán.

 

Kategória ajánló