Jean-Claude Juncker hírek

Politikus › Jean-Claude Juncker

Pócza: Európa meggyengült Juncker alatt

19.09.15 09:07

Az Alapjogokért Központ elemzője szerint Orbán Viktor sokkal sikeresebb politikát folytatott, mint az EB távozó vezetője.

A bukott miniszterelnök könyvet ír - ennyire erősen rég támadták be a Brexitet

19.09.14 21:21

David Cameron volt konzervatív párti brit miniszterelnök szerint Boris Johnson jelenlegi kormányfő nem hitt a Brexitben, és csak saját politikai karrierje érdekében támogatta az Egyesült Királyság kilépését az Európai Unióból.

Juncker: Orbán magyar vezető, nem európai

19.09.12 12:46

Az Európai Bizottság távozó vezetője szerint a magyar kormányfő – akire egykor felnézett – nem győzte le őt.

Von der Leyenre várva

19.09.04 12:40

Hajdanában, amikor egyetemünk tudományos bizottságának ifjú titkára voltam, egy professzorunk arra hívta fel a figyelmemet, hogy minden változik, de a buli örök.

Svájc szerint nem valószínű, hogy még az idén megkötik a partnerségi megállapodást az EU-val

19.09.01 20:46

Az évek óta húzódó patthelyzet árt a kétoldalú kapcsolatoknak és megakasztotta a határokon átnyúló részvénykereskedelmet is. Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság leköszönő elnöke sürgette Bernt, hogy még mandátuma október 31-i…

Szakértő: Ursula von der Leyen vezetésével hatékonyabb bizottság áll majd fel

19.08.31 10:48

A megválasztott bizottsági elnöknek most az a feladata, hogy gyorsan felálljon az új bizottság és ne forduljon elő, hogy januárban még Juncker legyen a bizottság elnöke – mondta ifj. Lomnici Zoltán.

Egy százalékát fizeti ki Brüsszel a határvédelmi költségeknek

19.08.28 05:10

Felháborítónak nevezte a Fidesz, hogy a Juncker által vezetett, távozóban lévő Európai Bizottság mindösze 6,6 milliárd forintot, a magyar határvédelmi összköltség alig több mint egy százalékát téríti meg.

Sürgős műtétet hajtottak végre Jean-Claude Junckeren, de már tervezi visszatérését

19.08.23 17:01

Sikeres műtétjét követően jövő héten folytatja munkáját Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke – közölte a brüsszeli testület egyik szóvivője pénteken. Fotó: Youtube Mina Andreeva arról számolt be, hogy Juncker jelenleg…

A(z) "Jean-Claude Juncker" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Európa meggyengült Juncker alatt

Meggyengült Európa az elmúlt öt évben Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének a tevékenysége alatt - mondta Pócza István, az Alapjogokért Központ vezető elemzője szombat este az M1 aktuális csatornán.

Közélet

Brexittárgyalás: megint lepattant az EU-ról Boris Johnson

Továbbra sem érkezett a brit kormánytól olyan javaslat, amely alternatívaként szolgálhatna az Egyesült Királysággal megkötött, de nem ratifikált kiválási szerződéssel szemben - közölte az Európai Bizottság hétfőn.

Ország

Vonatozzon a KLM-mel Brüsszel és Amszterdam között!

A KLM, a Thalys és a NS Dutch Railways vonatokkal helyettesíti Brüsszel és az Amsterdam Schiphol repülőtér közötti járatok egy részét.

Nagyvilág

Vonatozzon a KLM-mel Brüsszel és Amszterdam között!

A KLM, a Thalys és a NS Dutch Railways vonatokkal helyettesíti Brüsszel és az Amsterdam Schiphol repülőtér közötti járatok egy részét.

 

Kategória ajánló