Jávor Benedek hírek

Politikus › Jávor Benedek

Lendvai: most van igazán szorult helyzetben az Orbán-kormány!

19.03.26 06:32

Az MSZP-Párbeszéd EP-listáján jelöltként Jávor Benedek a negyedik helyet szerezte meg. Tóth Bertalan az első, őt Ujhelyi István és Szanyi Tibor követi, majd utánuk jön Jávor, ha ezt a Párbeszéd is jóváhagyja. Mivel az MSZP elnöke nem fogja átvenni a…

Jávor Benedek lecsúszhat, Tóth Bertalan becsúszhat

19.03.25 08:50

Csak a negyedik helyre került a Soros György embereként számontartott Jávor Benedek a szocialisták és a Párbeszéd közös európai parlamenti (EP) választási listáján.

Szétfeszíti a szocialistákat a Párbeszéddel közös lista

19.03.21 21:29

A szocialisták zúgolódnak amiatt, hogy a pártszövetségből mindeddig csak a Párbeszéd profitált, ugyanis a párt az MSZP-vel állított közös lista nélkül ugyanis be sem jutott volna az Országgyűlésbe.

Jávor: Bűnrészességgel vádolhatják a Néppárt csúcsjelöltjét

19.03.12 15:50

Amennyiben a Néppárt nem zárja ki a Fideszt a soraiból, bűnrészessé válik az unió demokratikus értékeinek lerombolásában – jegyezte le a hvg.hu birtokába jutott, Manfred Webernek címzett nyílt levelében Jávor Benedek, európai parlamenti…

Jávor Benedek: Az Európai Bizottság ad pénzt a migránskártyákra

19.02.28 08:19

Tény, hogy az Európai Bizottság ad pénzt a migránskártyákra, de ez nem tekinthető az illegális bevándorlás támogatásának, mert csak menedékkérőknek jár — mondta a Magyar Nemzetnek a Párbeszéd európai parlamenti képviselője.

Ügyészség: Nem veszett el a feljelentés Elios-ügyben, Jávor nem tudta átvenni a postai küldeményt

19.02.13 21:10

Pedig a feljelentés érdemi elbírálás nélküli elutasításáról a Központi Nyomozó Főügyészség levelet küldött Jávor Benedek EP-képviselői budapesti irodájának címére. Azonban ez „nem kereste” jelzéssel érkezett vissza a feladóhoz.

Szanyi: Timmermans és az MSZP között nincs bizalmatlanság

19.02.11 17:25

A szocialisták EP-képviselője szerint vagy ő, vagy Gurmai Zita vagy Ujhelyi István lesz az MSZP-P EP-listájának vezetője.

A(z) "Jávor Benedek" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Magyarországot semmilyen kár nem éri – reagálás a Jávor Benedek által indított álhírekre

Az ellenzéki képviselők vádaskodása csak a szokásos politikai hisztériakeltés – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Politikus

Tóth Bertalan: egyre durvább a magyar közélet, egyre durvábbak a módszerek

Az MSZP elnöke szerint az ellenzéknek már jövőre el kell kezdenie a programalkotást és a jelöltállítás rendszerének kidolgozását a 2022-es országgyűlési választásokra. Tóth Bertalan a Molnár Zsoltot és Őrsi Gergelyt…

Magyar település

Több mint 55 milliárdba kerülhetett Paks II. terve

Az oroszok októberben átadták a magyar projektcégnek a Paks II. megépítésének műszaki tervdokumentációját, vélhetően ezt fizette ki a kormány novemberben úgy hogy a cégben, papíron tökeemelést végzett.

Politikus

Ujhelyi István ismét kemény bejegyzést tett közzé

“Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok” – szól a Churchillnek tulajdonított idézet, amely kétségkívül kiválóan jellemzi a jelenlegi magyar kormány hozzáállását is. Orbán Viktor és a Fidesz…

 

Kategória ajánló